Categories Kada, gdje, s kim…

UniCredit Bank je banka godine u Bosni i Hercegovini

UniCredit Bank je u Londonu, po izboru svjetski poznatog magazina The Bankera, ponijela titulu Banke godine u Bosni i Hercegovini. Izbor svjetski poznatog magazina u vlasništvu Financial Timesa jedan je od najznačajnijih događaja u poslovnom svijetu, te predstavlja vrhunsko priznanje za rad i postignuća finansijskih institucija.

Važno priznanje za UniCredit Bank Mostar

“Zahvaljujem klijentima i zaposlenicima UniCredit Banke”, izjavio je Dalibor Ćubela, direktor UniCredit Bank Mostar prilikom preuzimanja ove vrijedne nagrade.

Osim, titule za najbolju Banku u Bosni i Hercegovini, ovu titulu osvojile su i članice UniCredit Grupe u Njemačkoj i Rumuniji što je Gianni Franco Papa, generalni direktor UniCredit-a, prokomentarisao ovim riječima: “Ponosni smo što je Banker odabrao UniCredit kao najbolju banku u Bosni i Hercegovini, Njemačkoj i Rumunjskoj. Ove prestižne nagrade priznanje su za postignuća Grupe i naporan rad ljudi širom naše organizacije. To ne bi bilo moguće bez opredjeljenja našeg osoblja i lojalnosti naših kupaca, a mi ćemo i dalje neumorno raditi kako bismo osigurali vrhunske proizvode i usluge.”

Nagrade “banka godine”, koja se već osamnaest godina dodjeljuje najuspješnijim finansijskim institucijama, postavile su mjerilo za industriju i pružaju priliku da se finansijske institucije iz cijelog svijeta sastaju i slave svoja postignuća.

TEKST I FOTO: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *