Za dobar početak: Kupovinom u dm prodavnicama donirajte 1 KM porodilištima širom BiH

by | 9 Aprila, 2014

Kompanija dm u okviru kampanje ”Za dobar početak” pozvala bh. građane da kupovinom u dm prodavnicama doniraju 1 KM porodilištima širom BiH.

Posljednjih godina loša ekonomska situacija, nezaposlenost i mala platežna sposobnost građana dovele su do toga da se mladi ljudi sve teže odlučuju na roditeljstvo. Također, nerijetke su situacije u kojima mame imaju loše uspomene na boravak u porodilištu ili na sam porođaj zbog neadekvatnih uslova u samim ustanovama.

1500x1500

Tim povodom dm u periodu od 9.4. do 9.5.2014. godine provodi kampanju “Za dobar početak” te na ovaj način zajedno sa svojim kupcima želi pomoći mamama i bebama da novi početak njihovog života bude ugodan, a sjećanja na boravak u porodilištima lijepa i sretna.

U sklopu kampanje kupci će imati priliku da kupovinom u vrijednosti od 30 KM ili više doniraju 1 KM porodilištima širom BiH, u cilju unapređenja ugođaja boravka u porodilištu. Kao znak zahvalnosti svi oni koji podrže kampanju na poklon će dobiti dm rokovnik. Za vrijeme trajanja kampanje kupci će također moći iskoristiti i sniženja do 30% na odabrane proizvode brendova Nivea, Pampers, Violeta, Hipp, Nestlé, Mixa, Kozmetika Afrodita, Perwoll, Bref i brojne druge.

Najmlađi članovi zajednice su naša budućnost, stoga podržite dm kampanju “Za dobar početak”. Neka to bude početak prosperitetnije zajednice u kojoj će se u fokusu naći mame i bebe kao najosjetljivija društvena kategorija.

Više informacija o kampanji ”Za dobar početak” pronađite na web stranici www.dm-drogeriemarkt.ba i facebook stranici www.facebook.com/dm.BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.