Za vokalne profesionalce: Predavanje “Prevencija i tretman profesionalnog glasa”

by | 12 Decembra, 2018

Maja Manojlović, vokalna pedagoginja i Nataša Golac – Guzina, otorinolaringologinja i subspecijalistkinja fonijatrije, ovog petka u Banskom dvoru u Banjaluci organizuju stručno predavanje o temi “Prevencija i tretman profesionalnog glasa”. Predavanje će biti održano u Crvenom salonu s početkom u 19 sati. 

Ovo predavanje je namijenjeno svim vokalnim profesionalcima, pjevačima, glumcima, voditeljima, ali i svim zainteresovanim za ovu temu. Vokalni profesionalci su specifična populacija koja je rizična za pojavu različitih poremaćaja glasa, koji razhtjevaju timski rad fonijatra, logopeda i vokalnog pedagoga.

Cilj predavanja jeste podizanje svijesti svim vokalnim profesionalacima kako bi uz redovno vježbanje i treniranje glasa ali i održavanjem vokalne higijene produžili vijek, kvalitet i zdravlje vokalnog aparata.

Vokalni pedagog Maja Manojlović ovu profesionalnu saradnju sa doktoricom Natašom Golac – Guzina vidi kao svojevrsnu krunu u dosadašnjem radu kako sa djecom i mladima tako i u prepoznavanju i ranom otkrivanju raznih poremećaja glasa.

Tekst: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.