Zbogom, bakterije! 705 litara sapuna za čiste ruke osnovaca

by | 14 Septembra, 2017

Kako bi uticali na podizanje svijesti školaraca o važnosti redovne higijene ruku kompanija dm juče je u tri osnovne škole u BiH uručila donaciju od ukupno 705 litara tečnog sapuna dm marke Balea.

Foto: Promo

Po 470 komada ovog osnovnog proizvoda za higijenu, odnosno po 235 litara, dostavljeno je školama koje su na inicijativu dm {ZAJEDNO} za zdrav život, prijavile projekte u vezi s unapređenjem higijene učenika: OŠ “Sveti Sava” u Foči, OŠ “Safvet-beg Bašagić” u Visokom i OŠ “Buna” u Mostaru.

S obzirom na to da djeca, posebno ona uzrasta od prvog do petog razreda, zbog neadekvatnih higijenskih mjera najčešće obolijevaju od različitih virusnih i bakterijskih bolesti, važno je apelovati da je jedan od prvih koraka prevencije redovno pranje ruku.

A dm je, pred početak školske godine, mislio i na djecu i roditelje širom BiH.

Na značaj održavanja higijene ruku podsjetio je sve kupce koji su, u periodu od 28. avgusta do 5. septembra, u pratnji školarca posjetili dm prodavnice gdje im je na kasi darovan Balea gel za dezinfekciju ruku. Tokom aktivnosti podijeljeno je blizu 10.000 komada ovog dezinfekcijskog sredstva.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.