Ona je model godine!

by | 4 Septembra, 2013

Dvadesetjednogodišnja manekenka Kate Upton, za kojom je poludio cio svijet, proglašena je modelom godine na dodjeli “Annual Style Awards”.

kate-upton-cover-01_101903993912

Nagrada, koju su svojevremeno osvajale Kate Moss i Gisele Bundchen otišla je u ruke zanosne Kate Upton za koju mnogi kažu da je vratila “seks u svijet mode”.

Ljepotica, koja je za samo dvije godine stekla svjetsku slavu otkako se pojavila na naslovnici magazina “Sports Illustrated”, uspjela je da razbije trend mršavih manekenki i podsjeti nas kako normalna žena treba da izgleda, a njene naslovne strane smatraju se kolekcionarskim predmetima.

O vanvremenskoj ljepoti Kate Upton svjedoči i naslovna strana američkog “Voguea” i prostor koji joj je čuvena Anna Vintour pružila.

Međutim, jedino kome se Kate nije dopala jeste kompanija “Vicotria's Secret”. Nju su čelnici ove kuće karakterisali kao “ženu fudbalera i priprostu djevojku” i “izblajhanu plavušu sa licem koje svako može da kupi za malo para”. Šta se u međuvremenu promijenilo, budući da se Kate kasnije ipak našla u njihovom katalogu, ne znamo.

Izvor: Super žena

Foto: Vogue

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.