Categories POKLONI I AKCIJE

Cineplexx Palas: Ladies Night uz romantičnu komediju “Ona mi je sve”

Ladies Night biće održan 19. septembra sa početkom u 19.15 sati u Cineplexxu Palas uz romantičnu komediju “Ona mi je sve”.

Uzbudljiva ljubavna avantura idealna je za naša ženska druženja, a Ladies Night će uljepšati i naši partneri koji su spremili sjajne poklone za sve dame. Sa nama su štamparija Compex sa sjajnim pakovanjima i Dukat sa svojim brendom Hellena, najčitaniji lifestyle magazin Ljepota&Zdravlje, Centar za njemački jezik Glossa kao i Vinarija Tikveš koja je domaćin pića dobrodošlice i predstaviće nam svoja vina Graševina Classic, Kratošija Classic i Roze Classic.

Satnica:

19:15 Piće dobrodošlice
20:00 projekcija filma

O filmu: Očaravajuća uzbudljiva ljubavna avantura francuskog pisca i reditelja Huga Gelina. Kada je Rafael prvi put sreo Oliviju u srednjoj školi, to je bila ljubav na prvi pogled. Nakon 10 godina sretnog braka i uspješne karijere kao pisca bestselera, Rafael ima sve – ili bar tako misli. Poslije žučne svađe između para, Rafael se budi u paralelnom životu kao nastavnik u srednjoj školi, neoženjen, igrajući ping pong i provodeći previše vremena sa svojim najboljim prijateljem iz djetinjstva. Shvativši da je Olivija bila njegovo sve, on mora da ide dalje kako bi povratio ljubav svog života – koja u ovom novom svijetu nema apsolutno nikakvu predstavu ko je on.

Ulaznice za Ladies Night su u prodaji, a film je na redovnom repertoaru od 19. septembra.

Ljepota&Zdravlje i Cineplexx “Palas” obradovaće dvije čitateljice sa po dvije ulaznice za “Ladies Night”.
Podijelite ovu vijest, a u komentaru tagujte prijateljicu koju vodite na “Ladies Nigth”.
Sretno!

Foto: Cineplexx Palas

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *