Categories POKLONI I AKCIJE

Le Petit Marseillais i Ljepota&Zdravlje vam poklanjaju

Brend LE PETIT MARSEILLAIS je rođen u Provansi, čuvenoj regiji u južnoj Francuskoj, poznatoj po prekrasnim pejzažima i plodovima vrhunske kvalitete. Provansalski duh Mediterana i netaknute prirode utkani su u proizvode brenda LE PETIT MARSEILLAIS, koji se ponosi svojim ekološkim karakterom. Svi sastojci od kojih se prave LE PETIT MARSEILLAIS proizvodi imaju prirodnu osnovu.

LPM slika

GELOVI ZA TUŠIRANJE

Predstavljamo vam paletu proizvoda koji dolaze iz Provanse u Južnoj Francuskoj. Provansalski duh Mediterana utkan je u proizvode marke LE PETIT MARSEILLAIS, koja se ponosi svojim ekološkim karakterom i prirodnim sastojcima. Paleta gelova za tuširanje nudi jedinstvene mirise koji pružaju jedinstvenu hidrataciju.

lpm3

Opojni mirisi vanilije, cvijeta narandže, mlijeka badema, lavande, breskve i mnogih drugih unose dašak luksuza u kupaonicu i pretvaraju tuširanje u čisto uživanje.

lpm2

lpm1

Preporučujemo Vam kraljevski tretman:

– Za tuširanje koristite LE PETIT MARSEILLAIS gel za tuširanje od lavande

– Kosu operite LE PETIT MARSEILLAIS šamponom od karitea

– Na tijelo nanesite LE PETIT MARSEILLAIS mlijeko od smokve

Nakon toga nam napišite kako se osjećate. Najkreativnije i najiskrenije kraljice i princeze nagrađujemo sa poklon paketom LE PETIT MARSEILLAIS proizvoda. Svoja iskustva nam pišite na našu web stranicu ljepotaizdravlje.ba. Čekamo vas!

2 komentara

  1. Nakon koristenja skoro pa istovremeno ova tri pproizzvoda nasla sam se u pravoj oazi predivnih okusa i mirisa. Prosto nevjerovatno, svaki dio tijela mi je drugacije mirisao, a opet senzualno i nenametljivo mada priznajem da sam u prvi mah mislila da ce to biti klasicni buckuris mirisa, nevjerovatno je kako su se mirisi izmedju sebe nadopunili. Trositi rijeci na to kako mi je koza mekana, a kosa bujna je suvisno. Viva La Le Petit Marseillais

  2. S obzirom da sam u drugom stanju i pored toga radim imam malo vremena za opustanje LE PETIT MARSEILLAIS gel za tuširanje od lavande je nesto najbolje za mene odlična mi je kupka prije spavanja opusta sva čula i najbolje pomaze da utonem u san .Sto se tice LE PETIT MARSEILLAIS šamponom od karitea nakon pranja kosa je bila mekana kao svila . A najbolja pomoc za moje tijelo je LE PETIT MARSEILLAIS mlijeko od smokve koje tako fino kozu hidratizira i cini je glatkom , mekom i elasticnom. Sve u svemu uz LE PETIT MARSEILLAIS osjecaj je bozanstven . 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *