Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: 29. Disney knjiga “Priča o igračkama” je na svim kioscima!

“Tropik” i “Egmont” predstavljaju kolekciju od 30 izabranih Disneyjevih priča. Na kioscima potražite novu slikovnicu iz kolekcije najljepših Disneyevih klasika – “Priča o igračkama”.

Kolekcija Disneyjevih klasika je ove godine proširena za pet novih naslova, koji se nalaze u prodaji po prvi put. Ovo je prilika i za sve one koji su ranije skupljali kolekciju Disneyjevih klasika, da je prošire sa naslovima: “Snježno/Zaleđeno kraljevstvo”, “Potraga za Dorom”, “Zvončica”, “Priča o igračkama” i “Pocahontas”.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće  – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Kolekcija Disneyjevih klasika nastavlja se četvrtim naslovom koji je po prvi put u prodaji na našem tržištu inače predzadnjim naslovom kolekcije – “Priča o igračkama”.

“Priča o igračkama”,četvrti od pet novih naslova Disney edicije, od danas na kioscima širom BiH

Dječak Andy slavi rođendan. Njegove igračke, koje predvodi kauboj Woody, su u strahu da će Andy dobiti nove, zanimljivije igračke i da će njih odbaciti. Spremaju se za dolazak suparnika. Uskoro spoznaju novu igračku, fantastičnog svemirskog rendžera. Iako ga u početku smatraju neprijateljem, igračke će morati da se udruže, kako bi se izvukle iz nevolje u kojoj su se našle.

“Priča o igračkama”,četvrti od pet novih naslova Disney edicije, od danas na kioscima širom BiH

Svakog četvrtka na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, u komentaru nam navedite barem tri do sad objavljena naslova Disney edicije, te obavezno podijelite ovu objavu na vašem facebook profilu – samo oni/e koji/e urade sve navedeno konkurišu za nagradu! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora!

Foto: TROPIK

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *