Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (17. knjiga “Dan i noć”)

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima” namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našom planetom.

Stigli smo do posljednjih pet knjiga Disneyjeve kolekcije “Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima”, koje se po prvi put nalaze u prodaji u Bosni i Hercegovini. Prilika je to za sve koji su ranije skupljali kolekciju da je prošire novim naslovima i uživaju u otkrivanju novih znanja sa svojom djecom.

Kroz ovih pet knjiga upoznajemo “Našu planetu”, “Dan i noć”, “Vrijeme”, “Prirodne pojave” i “Zemljina bogatstva”.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!

Noć ima svoju moć! Ljudi se ujutro bude i naveče odlaze na spavanje, baš kao i mnogo biljki i životinja. Znate li da postoje i noćne biljke i životinje? Zašto sove imaju tako velike oči? Zašto gmazovima treba sunce? Kako se morski psi kreću u mraku? Koje cvijeće cvjeta noću? Šta je polarna noć?

Sedamnaesta knjiga – “Dan i noć” u prodaji je po cijeni od 7,90 KM!
Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Dan i noć” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *