Categories POKLONI I AKCIJE

NESCAFÉ i Ljepota&Zdravlje vam poklanjaju ukusne tople napitke za trenutke uživanja

Topliji dani su već uveliko stigli, ali to osim osvježenja, znači samo jedno, novi način uživanja u šoljici vašeg omiljenog kafenog napitka. A ako čitate ovaj tekst onda možete biti među onih troje najsretnijih koji će osvojiti poklon paketić omiljenih Nescafe napitaka: Nescafe 2in1 Coffee+Creamer i Nescafe 3in1 Classic.

 

Tražite manje sladak okus? Novi  2in1 od sada dolazi u kremastijem izdanju no ikad, te pruža još potpuniji užitak. Šoljica ovog toplog napitka idealna je za ljude u pokretu, bilo kada i u bilo kojoj prilici. NESCAFÉ 3in1 pružit će jednak užitak onima koji vole slađe varijante ovog napitka.

NESCAFÉ nudi uvijek više zato u svako vrijeme možemo uživati u najkvalitetnijoj kafi kremastog okusa i bogate pjene.

Kad osjetite potrebu malo se odmaknuti od dnevnog ritma, uzeti trenutak za sebe i naprosto uživati, pripremite sebi neki od NESCAFÉ napitaka po svom ukusu.

Uživajte!

Kako biste osvojili ova dva NESCAFÉ okusa u komentar ispod teksta nam odgovorite na pitanje: Nabrojite nam tri Nescafe okusa?

 

24 komentara

  1. Moji omiljeni okusi su čokolada, lješnjak i vanilija koja neodoljiv miris i okus ima.Uz Nescafe je zaista lako dan učiniti savršenim i uživati u svakom trenutku 😉

  2. Cokolada koja mi dah oduzima,Vanilija koja svaki “crni”dan popravlja i ljesnik koji me mirisom i ukusom preplavi i bez rijeci,barem na trenutak,ostavi

  3. Kafa – classic, mild i strong.
    Kapucino – Cokolada, karamela i ljesnjak.
    3in1 – classic, brown sugar, Coconut Dream.
    😉 🙂

  4. Kafa – classic, mild i strong. Kapucino – Cokolada, karamela i ljesnjak. 3in1 – classic, brown sugar, Coconut Dream.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *