Categories POKLONI I AKCIJE

Sa LJ&Z na premijeru: “Thor: Svijet tame” u Multipleksu Palas Banjaluka

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za premijeru filma “Thor: Svijet tame”. Film možete pogledati danas (7. novembar) u 17.45 sati, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

f1

Marvelov “Thor: Svijet tame” nastavlja filmsku avanturu Thora, moćnog osvetnika, u kojoj će se on boriti za spas Zemlje i svih devet kraljevstava od mračnog neprijatelja koji prijeti čitavom svemiru. Poslije događaja iz prvog dijela sage kao i filma “Osvetnici”, Thor nastavlja da se bori kako bi vratio red u kosmos…

Međutim, drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom prijeti da vrati svemir u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak ni Odin i Asgard nisu uspjeli da pobijede, Thor će morati da krene na svoje najopasnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovo ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi nas spasio.

f2

Film “Thor: Svijet tame” od danas je na repertoaru Palasa i prikazuje se u terminima: 17.45, 20 i 22.15 sati, a dodatni termin vikendom je u 14.30 sati.

[youtube npvJ9FTgZbM?]

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare konkurišu za nagradne ulaznice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *