Categories POKLONI I AKCIJE

Sa LJ&Z u kino: “Svijet iz doba jure 3D” u Multipleksu Palas Banjaluka

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za projekciju filma “Svijet iz doba jure 3D”. Film možete pogledati u ponedjeljak (15. juna) u 18.30 h, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

2424_D030_00167

Steven Spielberg se vraća kao izvršni producent dugo očekivanog nastavka inovativnog “Jurskog parka” – “Svijet iz doba jure”. Colin Trevorrow režira ovu epsku akcionu avanturu prema scenariju koji je napisao sa Derekom Connollyjem.

Radnja filma smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u “Jurskom parku”. Sada se na ostrvu Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurusima pod nazivom “Svijet iz doba jure”, i to upravo onakav kakav je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna…

2424_FTT_00426AR_CROP

Film “Svijet iz doba jure 3D” prikazuje se radnim danom u 16, 17.30, 18.30, 21 i 22 sata, a dodatni termin vikendom je u 12.30 sati.

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare konkurišu za nagradne ulaznice.

[youtube aJJrkyHas78]

FOTO: PR

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *