Categories POKLONI I AKCIJE

Vodimo vas na Massimov koncert u Coloseum Club

Portal ljepotaizdravlje.ba i sarajevski Coloseum Club nagrađuju ljubitelje dobre zabave. Pripremili smo besplatne ulaznice za koncert Massima Savića (21. septembar), a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po jednom propusnicom koja važi za dvoje.

massimo-B1-pokaz1

Nakon što je ove godine objavio svoj album “Live@Tvornica”, ovaj harizmatični pjevač ponovo će Sarajevu podariti svirku koja će olakšati prelaz u sjetnu jesen. Karijera koja traje već tri decenije, nebrojeno mnogo hitova i izuzetno uspješni koncerti tokom ovogodišnje turneje po Balkanu, samo su dodatno potvrdili njegov status velike muzičke zvijezde.

Poslije Pule, Beograda i Ljubljane, došlo je vrijeme da Sarajevo ugosti Massima i njegov bend te da zajedno uživamo u pjesmi i plesu cijelu noć.

Svi gosti Coloseum Cluba imaće priliku da zapjevaju neke od njegovih najvećih hitova, kao što su “Iz jednog pogleda”, “Dodirni me slučajno”, “Zar više nema nas” te novi hit “Suze nam stale na put”, koji je već 11 sedmica prvi na listi HR TOP 40.

Fanovi njegove muzike moći će i premijerno čuti pjesmu “Vrijeme”, koja je nedavno predstavljena u Hrvatskoj kao naslovna pjesma dramske serije koja će se uskoro prikazivati na RTL televiziji.

Ulaznicu za koncert po cijeni od 10 KM možete kupiti na recepciji Coloseum Cluba. Koncert počinje u 22 sata.

Sve što treba je da na našoj Facebook stranici ostavite zanimljiv, duhovit komentar i uz malo sreće osvojićete ulaznice.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *