Palačinke od džigerice

by | 18 Jula, 2018

Sastojci

500 g teleće džigerice
1 veća glavica crvenog luka
2 jaja
3 kašike brašna
1/2 kašičice soli
ulje / po potrebi

Priprema: 

U blender stavite luk i džigericu, pa ih dobro usitnite.

U posebnoj činiji umutite jaja, dodajte so i brašno, promiješajte da ne bude grudvica, te dodajte pastu od džigerice i luka.

Dobro izmiješajte, pa na vreloj, podmazanoj tavi pecite palačinke veličine dlana. Pecite ih sa svake strane po dvije minute i poslužite s kiselom pavlakom!

Izvor: superrecepti.rs Foto: Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.