Horoskop: Šta nas čeka u sezoni Riba?

by | 28 Februara, 2022
Šta nas čeka u sezoni Riba

Šta nas čeka u sezoni Riba koja je počela 18. februara i šta nam sve to donosi – za svaki znak Horoskopa, otkrijte u nastavku…

Magični uticaj Riba donosi nam osjetljivost, ranjivost i mnogo emocija. Ribe, kao jedan od najemotivnijih znakova, tjeraju nas da osjećamo baš svaku emociju. Ali osim toga, donosi nam i mnogo ljubavi.

Sezona Riba je počela – šta nas čeka?

Uz to, mlad Mjesec koji će biti u znaku Riba 2. marta, otvara naša srca za nove mogućnosti. U prevodu: glava će nam biti u oblacima. Budući da Ribama vlada Jupiter – planeta koja donosi obilje i sreću, očekujte upravo ovakve vibracije.

Ova sezona predstavlja odu fantaziji, romantici i sanjarenju i imamo mnogo čemu da se radujemo. A evo i šta ova sezona donosi, za svaki znak Zodijaka.

Sezona Riba i horoskopski znaci

Ovan

Miran znak Ribe vladaće vašoj kući podsvjesnog, te će vas podsjećati da je čak i vama potreban odmor. Pouka koju donosi ova sezona za Ovnove glasi: napravite pauzu i polako planirajte budućnost.

Bik

Ova sezona Bikovima donosi aktivan društveni život, a podsjeća vas da se fokusirate na prijateljstva koja ste zapostavili.

Blizanci

Bićete u centru pažnje, ali baš u ovom periodu važno je i da se pozabavite svojim profesionalnim životom. U kom pravcu želite da nastavite?

Rak

Rakovi, ova sezona vas tera iz zone komfora i inspiriše vas da postavite veće i više ciljeve. Sagledajte sve, po strani i krenite u akciju i prigrlite promjene.

Lav

Sezona Riba definisaće sve vaše želje i potrebe. Ali podsjetiće vas i da je vrijeme da sve ono što vam ne prija pustite da ode. Bez kajanja.

Djevica

Djevice, vrijeme je da otvorite mogućnost za novu ljubav. Definišite odnose u kojima ste i proširite vidike.

Pročitajte i… Horoskop i seks – ko je uvijek raspoložen za…

Vaga

Ovaj period Vagama donosi mogućnost da uspore i da budu nježni, prije svega prema sebi samima. Napravite pauzu i osigurajte i fizički i mentalni odmor.

Škorpija

Kolega vodeni znak Ribe donosi vam romantiku tokom ovog perioda. Na pomolu su nove veze, zaljubljivanja, leptirići u stomaku… Duboko prigrlite sve ove emocije i pokušajte da saznate šta vi zapravo želite.

Strijelac

Ove sezone Strijelčevi će strijemiti za promjenama, a najviše onim vezanim za dom. Bilo da je u pitanju novi komad namještaja, krečenje ili promjena dekora, uživajte u ovom procesu, jer će vam prijati.

Jarac

Možda ćete se osetiti neshvaćeno, jer vam Ribe donose nejasnoće. Razmislite prije nego što progovorite i reflektujte svoj odgovor. Slušanje je takođe dio komunikacije. Imajte to na umu.

Vodolija

Ribe vam donose nove snove i ideologije. Ipak, dobra je ideja da prije nego što plan realizujete, prvo obratite pažnju na svoje finansije. Čuvajte novac za crne dane i ne zalijećite se.

Ribe

Tokom vaše sezone, ciljevi neće imati granice, a jedino što je važno jeste da definišete svoje želje i ciljeve. Manifestujte svoje snove i povezujte se s svojom vizijom budućnosti.

Pročitajte i… Merkur je u direktnom hodu

ljepotaizdravlje.ba

Darkmoon_Art via Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.