Mjesečni horoskop za januar 2022!

by | 5 Januara, 2022
mjesečni horoskop za januar 2022

Mjesečni horoskop za januar 2022. Ovnovima donosi dinamiku, a Vodolijama savjetuje oprez jer postoji mogućnost da započnu tajnu vezu.

Mjesečni horoskop za januar 2022

Ovan

Dragi Ovnovi, januar vam donosi veliku aktivnost, dinamiku i orijentisanost na karijeru, poziciju, autoritete… veliki broj planeta i zemljanom znaku, posebno u prve tri sedmice mjeseca, će napraviti napet aspekt na vaš horoskopski znak, što će vas motivisati za rad, planiranje novih projekata, ali će donijeti i nesporazume i sukobe sa autoritetima. Biće vam potrebno mnogo više truda nego inače da se sporazumijete s okolinom, ali ćete ipak biti pogrešno shvaćeni. Neki Ovnovi razmišljaju o vraćanju na staru poziciju. Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je fokusirana na odnose sa svojom rodbinom. U vama će ti izazvati nezadovoljstvo, što ćete i pokazati, a to će biti okidač za početak sukoba koji imaju korijen u prošlosti. Ako ste slobodni, često ćete biti u nostalgičnom raspoloženju, a imaćete priliku i da obnovite staru ljubav. Povedite računa o cirkulaciji.

Bik

Dragi Bikovi, januar mjesec za vas donosi veome pozitivne promjene, a razlog za to je povoljan aspekt vaše vladajuće planete na vaš horoskopski znak što će omogućiti realizaciju projekta i planova koje ste započeli tokom 2021. godine. Preporuka je i naglasak na onome što ste već započeli u prošlosti zbog retrogradnog kretanja planeta tako da je ovo period za finansiranje, ali ne i započinjanje poslova. Javiće se i neke poslovne ponude koje je potrebno razmotriti i ukoliko je moguće odluke u vezi sa tim odložiti. Druga polovina mjeseca donosi vijesti na koje već neko vreme čekate. Što se tiče ljubavi, ukoliko ste zauzeti preporuka je da ne ulazite u rasprave sa partnerom iako ćete imati želju za tim. Međutim ako je ostalo nešto nerazjašnjeno iz prošlosti sada pažljivo možete preispitati zajedno sa partnerom ono što vas tišti. Slobodni pripadnici vašeg znaka dobijaju poziv osobe iz prošlosti i biće u iskušenju da obnove relaciju. Kada je zdravlje u pitanju mjesečni horoskop za januar 2022. vas savjetuje da povedete računa o kostima i koljenima.

Blizanci

Dragi Blizanci, u sedmicama koje su pred vama, vi ćete se posvetiti dugovanjima koja ste napravili u prethodnim mjesecima, ali vaša zabrinutost ipak nema temelja u realnosti. Ukoliko zatražite podršku od bliskih osoba, ona će stići, ali će biti pružena u manjoj mjeri u odnosu na ono što očekujete. Kada je posao u pitanju, moguće su nesuglasice u okviru radnog kolektiva, preporuka je i da povedete računa o svojim aktivnostima, koncentraciji i pažnji. Ne započinjite nove projekte. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti obojen strastima, međutim, voljena osoba će povremeno pokazati nedostatak razumijevanja za vaše potrebe. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u iskušenju da započnu vezu da osobom koja krije svoj emotivni status. Zdravlje je stabilno, osim povremenog umora i potencijalnih povreda.

Rak

Dragi Rakovi, pred vama je period u kojem će prioritet biti međuljudski odnosi, kao i poslovni dogovori. Na samom početku mjeseca, napravićete mini rekapitulaciju postignutog i djelimično ćete biti zadovoljni. Sukobi u okviru kolektiva su gotovo neizbježni, posebno u prve tri njedelje mjeseca. Fokusirajte se na ono što radite i budite skoncentrisani. Ako ste u vezi odnosno u braku, planeta ljubavi je i tokom januara je u vašem prirodnom polju partnerstva, ali je u retrogradnom hodu. Pored Sunca i Merkura, javiće se potreba da se nametnete partneru, ali će se i druga strana držati svojih principa. Slobodni pripadnici vašeg znaka su fokusirani na posao, ali ipak primjećuju pažnju koju im posvećuje osoba koju poznaju nekoliko mjeseci. Mjesečni horoskop za januar 2022. vas upozorava da su mogući upalni procesi.

Lav

Dragi Lavovi, grupisanje nekoliko planeta u vašem prirodnom polju posla tokom januara će uticati na vašu produktivnost, koja će biti na zavidnom nivou, iako ste se nadali da ćete imati makar kratak predah. Na površinu izlaze nedovršene poslovne priče, ali je ovo, takođe, period u kojem će mnogi pripadnici vašeg znaka dobiti priznanje, neku vrstu nagrade, za uloženi trud u prethodnoj godini. Finansije se postepeno popravljaju, a u vama se rađa novi optimizam. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će u prve tri sedmice m,eseca biti u zaoštrenom odnosu sa voljenom osobom. Sukobi iz prošlosti dobijaju na snazi iz razloga što se nisu na pravi način riješili, kada je za to bio trenutak. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da promijene svoj emotivni status, za to će biti veoma zainteresovani, ali je ulazak u vezu moguć tek od 18. januara. U drugoj polovini mjeseca su mogući problemi s kostima i kolenima.

Djevica

Drage Djevice, u prve dvije sedmice mjeseca ćete biti zadovoljni razvojem situacije na polju posla. Povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima će vam omogućiti kvalitetnu organizaciju, fokus i dobru komunikaciju u okviru kolektiva. U drugoj polovini mjeseca, vaša vladajuća planeta kreće retrogradnim hodom, pa se savjetuje oprez na svim poljima. Provjerite šta je ostalo nedovršeno i tome se sada posvetite. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pokušavate održati harmoniju u relaciji, ali će vam to teško polaziti za rukom. Distancirate se u odnosu na partnera. Slobodni pripadnici vašeg znaka se nostalgijom prisjećaju prošlosti. Kontakt sa starom ljubavi je izvjestan. Čuvajte se povreda.

Vaga

Drage Vage, tokom januara trpite nekoliko izazovnih aspekata, koji će vas natjerati da se pokrenete i da se maksimalno posvetite karijeri i svom statusu. Nadređeni će vršiti pritisak na vas u smislu da će vam nametnuti više obaveza koje ćete morati završiti. Pokušaćete napraviti neki balans, ali ćete u tome biti manje uspješni nego što očekujete. Osim toga, posvećujete se i odnosima u porodici. Kada je ljubav u pitanju, ako ste zauzeti, uz retrogradni hod vaše planete, vrijeme je da preispitate kvalitet vaše relacije. Pokušajte zadržati harmoniju u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko bliskih osoba dobijaju vijesti koje se tiču nekadašnjeg partnera. To će u vama izazvati disharmoniju. Zdravlje je stabilno, ali je prisutan umor.

Škorpija

Drage Škorpije, pred vama je veoma uzbudljiv mjesec, sa velikim beneficijama, jer planeta blagostanja pravi odličan aspekt na vaš horoskopski znak. Rasteretićete svega što vas je do sada sputavalo, ali i dobiti nagrade za trud i napore koje ste ulagali u decembru. Dolazi do promjene planova na polju posla, pa ćete se morati prilagođavati okolnostima. Finansije će biti zadovoljavajuće, s obzirom na to da ćete biti izloženi većim troškovima. Ako ste u vezi ili u braku, prva polovina mjeseca je osjetljiva, jer će dolaziti do trzavica, tenzije ali i sukoba između vas i partnera. Druga polovina mjeseca je stabilnija i posljednja sedmica januara donosi harmoniju. Ako ste slobodni, sumnjičavi ste prema osobi koja pokazuje interesovanje za vas. U vama se odvija unutrašnji sukob između emocija i ličnog sistema vrijednosti. Zdravlje je stabilno.

Strijelac

Dragi Strijelčevi, mjesec koji je pred vama donosi veoma jaku motivaciju kada je podizanje statusa u pitanju, pa ćete u nekim momentima djelovati i nešto agresivnije nego inače, kada je kolektiv u pitanju. Zbog ličnih uvjerenja ćete ulaziti u rasprave, koje mogu kulminirati u sukobe. Budite obazrivi kada je komunikacija sa nadređenima u pitanju. Moguća obnova, ali prekidi poslovnih dogovora. Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je da se ne udubljujete u ozbiljnije rasprave sa voljenom osobom, iako će vam za to biti potrebno malo više samokontrole. Bićete raspoloženi za provokacije. Ako ste slobodni, ovo je period koji će za vas biti značajan na polju ljubavi, jer ćete se odlučiti za akciju u smislu socijalnog života. Moguće su povrede, pa se ne izlažite većim naporima.

Jarac

Dragi Jarčevi, ovo je vaš period godine posebno prve tri sedmice mjeseca januara i vrijeme je da zablistate na svakom polju. Vraća vam se entuzijazam i motivacija za rad, što je nedostajalo u prethodnim mjesecima. Prvih petnaest dana januara mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o kraćem putovanju. Zabrinuti ste za finansije, ali je strah neosnovan. Ako ste u vezi ili u braku, komunikacija s partnerom je veoma nestabilna i nejasna, što će vas veoma iritirati pa ćete željeti to ispraviti. Ipak, bezuspješno. Ako ste slobodni, na poseban način djelujete na okolinu i ovo je mjesec, sa planetom ljubavi u vašem znaku, koji donosi mogućnost ulaska u vezu. Pripazite na ishranu.

Vodolija

Drage Vodolije, iako imate velike planove tokom januara ćete ipak biti nešto povučeniji, a svakako je i preporuka da se posvetite sebi, planovima koje ćete imati priliku realizovati u budućnosti. U vama će se javiti strah kada je odnos sa kolegama, ali nemojte donositi nagle zaključke na osnovu informacija koje nisu provjerene. Odnos sa prijateljima je nestabilan i to će vas zabrinuti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, poželjećete da se distancirate u odnosu na partnera, a neke Vodolije će biti u iskušenju da započnu paralelnu, tajnu vezu. Slobodni pripadnici vašeg znaka idealizuju osobu koju su upoznali preko prijatelja, a moguća je i veza obavijena velom tajne. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Drage Ribe, napet aspekt planete akcije na vaš horoskopski znak, do 24. januara, će donijeti brojne stresove, sukobe, ali i veliku motivaciju na teritoriji posla. Nadređeni će vas povremeno opominjati na kvalitet vašeg rada i biće vam potrebno da izbrojite fo deset, da ne biste burno reagovali. Planeta sreće je u vašem znaku, tako da je ovo mjesec i interesantnih poslovnih ponuda. Ako ste u vezi ili u braku, povedite računa o potrebama voljene osobe, koja će se s vremena na vrijeme osjećati zapostavljeni. Slobodni pripadnici vašeg znaka će razmišljati da daju drugu šansu osobi koju su u prošlosti odbili. Moguće su alergije i upalni procesi.

Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac

ljepotaizdravlje.ba

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.