Brza i moderna rješenja frizura za dugu kosu

by | 26 Augusta, 2017

Topli dani se nastavljaju, vrućine su neminovne, što svim damama sa dugom kosom umije da pravi probleme. Donosimo vam top 5 ideja za frizure kada je duga kosa u pitanju. Izbjegnite vrućinu koju ljeto donosi uz pletenice, visoki rep, i punđe. Pustite mašti na volju i pronađite vašu savršenu ljetnu frizuru!

Foto: Instagram

1. Kika
Upletite cijelu kosu u klasičnu kiku, riblju kost, ili pletenicu koja kreće od razdjeljka sa strane. Ova frizura je odlična kako za šetnju po gradu, tako i za plažu, a ako se osjećate inspirisano, dodajte i po koji cvijet ili ukrasne šnale, i imaćete prelijepu ljetnu boho frizuru.

Foto: Pinterest

2. Dvije pletenice
Dvije pletenice uz glavu, takozvane dutch braids su popularne iz sezone u sezonu, pa ćemo ih nositi i ovog ljeta.

Kliknite na sljedeću stranicu…

Foto: Pinterest

3. Polupuštena kosa
Ovaj tip frizure vam zaista omogućava da budete maštovite i kreativne. Vežite malu punđu na vrhu glave, dok vam ostatak kose slobodno pada, ili pak dodajte nekoliko pletenica, ukrasnih šnala ili traka za kosu. Romantično, i ultratrendi!

Foto: Pinterest

4. Punđa
Isto kao i sa puštenom kosom, i sa punđom možete eksperimentisati, ukrašavajući ih raznim pletenicama, šnalama za kosu, ili jednostavno pustite par pramenova kose da “nemarno” padaju. Brza frizura, a i elegantna i casuall istovremeno!

Foto: Pinterest

5.  Rep
Bilo da je visoki, srednji ili niski rep je totalni IN kada su frizure u pitanju. Ispravljen, talasast ili pak u pletenici, rep će vam olakšati vrućine, a djelovaćete tako stilizovano i sexy!

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.