Flert ili ljubaznost: Kako prepoznati razliku?

by | 9 Decembra, 2022

Flert ili ljubaznost, lako je pogriješiti. Međutim, eksperti nam otkrivaju kako da naučimo razliku

Veoma lako možemo da nečiju ljubaznost pomiješamo s flertovanjem, naročito ukoliko nam se ta osoba dopada. Ipak, iako ovo može biti izazovno, nekoliko znakova ukazuju na to da li osoba flertuje ili je samo jako ljubazna prema nama. Istina je da su neki ljudi samo veoma ljubazni po prirodi. Evo kako uočiti razlike.

Flertovanje ili ljubaznost – prepoznajte razlike

Daju do znanja da su solo

Jedan od najboljih načina da otkrijemo da li neko flertuje jeste kada često spominje svoj status. Neko to može da uradi suptilno, a neko veoma direktno. U svakom slučaju, ukoliko spominju često da su singl, to je jasan znak da nam šalju poruku i da flertuju.

Duboka pitanja

Kada je neko samo ljubazan, uglavnom se drži površnijih tema i ćaskanja. Ali ako je neko zainteresovan za nas na romantičnom nivou, postavljaće nam dubokoumnija pitanja. Uz to, pomno slušaju šta im odgovarate jer žele da vas bolje upoznaju.

Promjene u ponašanju

Ukoliko niste sigurni da li osoba flertuje s vama, posmatrajte kako se ponaša u prisustvu drugih ljudi. Da li vi imate poseban tretman? Da li vam se osoba obraća posebnim tonom? Da li vam udjeljuje komplimente? To su sve znakovi da flertuje s vama.

Veliko interesovanje

Kada osoba pokazuje ogromno interesovanje na ono što govorite, uradite ili volite, to su znaci da se toj osobi dopadate.

Sve što trebate znati o „lotusu“ – pozi koja garantuje užitak za oboje

Često traže pomoć

Kada neko stalno od nas traži savete ili moli za pomoć, verovatno je da flertuje s vama. Obratite i pažnju šta kažu posle vaših saveta.

Kada se surećete?

Ukoliko stalno nailazite na tu osobu, ili osoba traži razlog da vam se obrati, vjerovatno je da nije samo ljubazna. Ta osoba se trudi da bude stalno negdje blizu vas i zainteresovana je za vas.

Govor tijela

Kada se nekome dopadate, nagnuće se ka vama pri razgovoru. Isto tako, koristiće svaku priliku da vas dodirnu.

Iako ljude nije uvijek lako pročitati ljude, kada obratite pažnju na neke stvari, lako možete dobiti odgovor na pitanje da li se toj osobi dopadate ili ne.

 

ljepotaizdravlje.ba

monkeybusinessimages / iStock / Getty Images Plus

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.