Avon LIFE by Kenzo Takada stiže ove jeseni!

by | 7 Aprila, 2016

Kompanija Avon s ponosom je najavila novu globalno partnerstvo sa svjetski poznatim dizajnerom Kenzom Takadom.

Kenzo Takada, Japansko-francuski modni dizajner, najavljuje saradnju sa kompanijom Avon

Kenzo Takada, japansko-francuski modni dizajner, najavljuje saradnju sa kompanijom Avon

Danas jedan od vodećih svjetskih dizajnera Kenzo Takada osnovao je svoju istioimenu luksuznu modnu kuću 197. godine u Parizu, zahvaljujući čemu je postao prvi Japanac koji je osnovao luksuzni brend sa sjedištem Parizu.

Poznat je po kreiranju inovativnih stilova i po njegovim popularnim mirisima koji u sebi sjedinjuju najbolje elemente Istoka i Zapada. Avangardne kreacije učinile su njegove kolekcije omiljenim među poznatim ličnostima.

Kenzo Takada svojim dizajnom naglašava ljepotu i pozitivnost – njegovu ličnu mantru što ga čini veoma bliskim vrijednostima koje njeguje kompanija Avon.

U prvoj fazi saradnje, Kenzo Takada zagolicaće maštu svojom novom očaravajućom mirisnom kolekcijom, dizajniranom ekskluzivno za Avon.

Kenzo Takada

Kenzo Takada

Avon LIFE By Kenzo Takada je nova linija mirisa inspirisanih ljepotom življenja, koja oslikava nepokolebljivi optimizam u srcu kreacija i ličnosti Kenza Takade. Mirisna linija uključuje miris za žene i miris za muškarce, a biće dostupna na tržištu od oktobra 2016. godine.

“Iako sam ranije kreirao premium mirise, želio sam ostvariti saradnju s Avonom na novoj kolekciji koja bi bila dostupna ženama širom svijeta”, kaže Kenzo Takada.

“Moje iskustvo sa Avon timom je zaista nevjerovatno. Zahvaljujući njihovoj strasti, pozitivnosti i energiji, stvorili smo vječnu i prepoznatljivu mirisnu liniju koja predstavlja veličanstvo prirodnog svijeta i donosi ljepotu i pozitivnost. Presretan sam konačnim rezultatom”.

“Kenzo Takada je istinski vizionar i strastveni profesionalac”, rekao je Fernando Acosta, Izvršni potpredsjednik i direktor marketinga kompanije Avon.

“On je lično radio sa našim timom pri kreiranju svih dijelova ovih mirisa, od mirisnih nota do dizajna bočica. Njegova vizija je bez premca i njegov optimizam i smisao za ljepotu su tako slični svemu onome što Avon predstavlja. Jako smo sretni što smo izgradili ovo partnerstvo i s velikim nestrpljenjem čekamo naše sljedeće zajedničke korake”.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.