Centar Skenderija poklanja besplatne termine klizanja u nedjelju

by | 25 Septembra, 2020

U nedjelju, 27. septembra posljednji dan ove sezone Ljetnog klizališta

Od 15. juna građani i gosti Sarajeva mogli su uživati u Ljetnom klizalištu na sarajevskoj Skenderiji, u dvorani Mirza Delibašić.

Uprkos pandemiji i uz pridržavanje mjera, protekla tri mjeseca, Ljetno klizalište ugostilo je veliki broj posjetilaca, održan je klizački kamp u organizaciji Saveza klizačkih sportova BiH i Srbije, a veliki broj klubova iz BiH je na ledenoj plohi redovno održavao trenažne procese.

Povodom posljednjeg dana Ljetnog klizališta,  u nedjelju, 27. septembra, Centar Skenderija poklanja besplatan ulaz na klizanje svim posjetiocima i to u tri termina u trajanju od 1h i 15 minuta, a sa početkom u 11, 15 i 19h.

Pozivamo sve sugrađane i goste grada da nam se pridruže uz poštovanje propisanih mjera, te da skupa uživamo u posljednjem danu ove sezone Ljetnog klizališta.

Ponovno postavljanje ledene plohe planirano je za mjesec decembar kada će na sarajevskoj Skenderiji otpočeti ovogodišnja Zimska čarolija, projekat na koji smo izuzetno ponosni i koji će našim sugrađanima i gostima uljepšati zimske dane i novogodišnje praznike.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.