Dejana Talk Show: Borba za vid i Muško-ženska nerazumijevanja

by | 26 Novembra, 2016

Dejana Rosuljaš ove subote od 17:30h sa gostima razgovara o ljudskim borbama za vid, a u nedjelju će ugostiti stand-up komičare sa kojima će razgovarati o muško-ženskim odnosima.

Dejana Rosuljaš

Dejana Rosuljaš

Borba za vid (subota, 26. novembar od 17.30 sati)

Život je borba i život je san! Ponekad sanjamo život u svim raznovrsnim pojavama, oblicima i bojama utkanim u našu svijest, preko duše, preko očiju… Snove bojimo bojama života, dinamikom dešavanja.. Ponekad živimo san.. a vidjeti dobro san je mnogih..

Ove subote u Dejana talk show-u gledaoci će moći vidjeti različite sudbine, odraslih, djece i njihovih roditelja. Neka djeca se od prvog dana dolaska na svijet suočavaju sa borbom, najstrašnijom borbom, onom za život. I kada se izbore za život, nastavlja se borba za vid. Kada sve to prođe, ovi mali junaci nastavljaju da boje svoje snove bojama žovota.

Muško-ženska nerazumijevanja (nedjelja, 27. novembar od 17.30 sati)

Mnoge su rasprave vođene o sličnostima i razlikama između žena i muškaraca. Svako od nas se barem jednom upleo u takvu raspravu i iznio svoje iskustvo i pogled na ovu temu. Često možemo čuti kako su žene osjećajne i druželjubive, a muškarci snažni i samopouzdani. Ili pak kako muškarce jedino zanimaju fudbal, auti i seks, a žene izgled, shopping i kafe s prijateljicama. Muško – ženski odnosi, stavovi i razmišljanja su najčešće različiti a šta o tome kažu Dejanini gosti, stand-up komičari, pogledajte u nedjelju od 17 i 30 sati.

TEKST I FOTO: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.