Dejana Talk Show: Kako očuvati vid i “Nikad nije kasno”

by | 15 Decembra, 2016

Dejana Rosuljaš ove subote 17. decembra sa gostim razgovara o tome kako očuvati vid, a nedjelja, 18. decebar rezervisana je za glavne aktere showa “Nikad nije kasno”.

Dejana Rosuljaš u svom talk showu ove nedjelje ugostiće takmičare prve sezone emisije "Nikad nije kasno"

Dejana Rosuljaš ove nedjelje ugostiće takmičare prve sezone emisije “Nikad nije kasno”

KAKO OČUVATI VID (subota, 17. decembar od 17.30 sati)

Oko, neiscrpni izvor saznanja, podataka i životnih radosti. Maleni dio ljudskog tijela, nedokučivo savršen. Neponovljiv sistem. Magija optike i neurona, nevjerovatna brzina prenosa i obrade informacija.. Hardver i softver u ljudskom tijelu…

Kako razumjeti ovaj sistem, kako njegovati vid i kako postupati kada se uoče promjene u optičkom dijelu ili u nježnom spletu nervnih elemenata – mrežnjači?

Dejana Rosuljaš ove subote sa svojim gostima, vrhunskim stručnjacima razgovara o tome kako očuvati vid kod diabetesa i visoke kratkovidosti te kakvo olakšanje nastupa pri laserskoj korekciji dioptrije, bez bola, bez traume, bez dodira i bez stresa..

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

“NIKAD NIJE KASNO” (nedjelja, 18. decembar od 17.30 sati)

Kažu da je cijeli život šansa – a da najdalje stigne onaj ko se usudio da pokuša!

Kroz nedjeljno izdanje Dejana Talk Showa još jednom će se pokazati kako vrijedi pokušati i pokušavati. Jer to je jedini način da zaslužimo put koji vodi do uspjeha i visina koje su u jednom dijelu života možda djelovale zauvijek izgubljene i nedostižne.

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Ovo je nedjeljno specijalno izdanje “Dejana Talk Show-a”, snimano je u Beogradu, a Dejanini gosti su istinske zvijezde i materijalni dokaz stare floskule da – “nikad nije kasno”!

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Podsjećamo da je u toku druga sezona showa “Nikad nije kasno” koju gledaoci u BiH mogu pratiti u programu OBN TV nedjeljom u 20 sati. Dejanini gosti su učesnici prve sezone u kojoj se takmičilo 72 pjevača/ice, tada je emitovano 36 epizoda i održano pet takmičarskih krugova, a trijumfovali su:

*Pobjednik Facebooka je Nusret Orovčanin.
* Pobjednik stručnog žirija je Stanoje Stanković – Kale Dijamant.
* Pobjednik publike putem SMS-a je Goran Kukić.

Foto: OBN PR

Foto: OBN PR

Dejana će u nedjelju 18. decembra ugostiti sve finaliste prve sezone takmičarkog showa “Nikad nije kasno”.

TEKST I FOTO: OBN PR