Dejana talk show: Zanimljive priče o blizancima i muškoj neplodnosti

by | 8 Oktobra, 2015

Dejana Rosuljaš i ove sedmice gledaocima OBN televizije predstavlja zanimljive goste i teme. Zato budite uz svoje TV prijemnike u subotu i nedjelju od 17:30h i uživajte u onome što ćete čuti i vidjeti.

Dejana Rosuljas by Mladen (23)

BLIZANCI: IMA NEKA TAJNA VEZA

“Ima neka tajna veza…” fraza je koju će reći svako ko ima brata ili sestru blizanca. Smatra se da blizanci imaju razvijenu intuiciju čak i kada su razdvojeni kilometrima. Oni dijele poseban osjećaj emocionalne povezanosti i mogu prijaviti osjećaj nelagode ili boli kada je drugi u nevolji. Paranormalni fenomen telepatije među blizancima je intrigantan i potrebno je provesti još mnogo znanstvenih istraživanja kako bi se objavili dostatni dokazi o njezinom postojanju. Kroz subotnje izdanje Dejana Talk Show-a u subotu od 17:30h zavirite u čarobni svijet blizanaca.

[youtube nHK4-G2BMeA&feature=youtu.b]

U nedjeljnom izdanju Dejana sa svojim gostima razgovara na temu: ŠTA KADA JE PROBLEM MUŠKA NEPLODNOST?

Govorimo o liječenju neplodnosti sa akcentom na mušku neplodnost i probleme. Ako se upravo vi i vaš partner suočavate s nemogućnošću začeća, znajte da niste sami. U svim populacijama neplodno je 10-15% parova. Iako ova životna situacija može biti stresna i frustrirajuća, srećom postoje mnoge sigurne i efikasne terapije za prevladavanje neplodnosti.

[youtube SagF1oj2kRc&feature=youtu.b]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.