Gledajte novu epizodu showa “RECreativno sa Dijanom Tepšić”

by | 18 Marta, 2016

Autorka i voditeljka show-a koji se voli, Dijana Tepšić predstavlja vam sve detalje nove epizode TV show-a RECreativno sa Dijanom Tepšić.

Synced Sequence.00_04_24_15.Still003

Nova epizoda je spremna, vrijeme je za kreativnost. Ne propustite show koji se voli.

Show pratite svake sedmice u sljedećim terminima: svakog petka od 17 sati na Alternativnoj televiziji, kao i subotom od 15.30, nedjeljom od 23.30h i utorkom u 16 sati. Show se emituje i na Hayat PLUS kanalu, nedjeljom u 22.00h i ponedjeljkom u 12.50, kao i Hayat MUSIC, svake srijede u 23.15h. Ukoliko propustite neku od epizoda, potražite omiljeni Show na Youtube kanalu Play Team-a.

U ovoj epizodi moja ekipa i ja putujemo u Beograd, tamo nas čeka slavna umjetnica i kantautorka koja se iz svijeta nota otisnula u svijet knjiga. Obavezno potražite njen novi dirljiv i hrabar roman „Drvo života“. U Beogradu sam razgovarala i sa svjetskim stručnjakom za društvene mreže i marketing, Petrom Vasićem. U ovoj epizodi saznajte sve o plesu ljubavi i strasti i zaplešite tango. Naš dragi prijatelj i saradnik Marco Feher poznati modni dizajner mi je otkrio detalje o svojim novim revijama i prestižnim svjetskim projektima.

RECreativci – Pripremite papir i olovku i zapišite njegove savjete. On zna sve o društvenim mrežama, inovacijama, marketingu i preduzetništvu. On je uticajan predavač, vloger i stručnjak svjetskog glasa, predstavljam vam kreativca Petra Vasića. Petar je pomogao mnogim firmama da postave svoje marketinške strategije i proveo dosta vremena radeći sa mladim preduzetnicima. Otkrio mi je mnogo korisnih savjeta i trikova kada su u pitanju novi trendovi na društvenim mrežama.

JELEN REC Star – Iako je znamo po velikim muzičkih hitovima, slavna kantautorka i umjetnica Kristina Kovač je odlučila da zadivi i ljubitelje knjiga. Ne samo da se odlično snalazi sa notama, već i sa riječima koje diraju direktno u srce. Njena knjiga “Drvo života” oduševila je mnoge. Sad i odmah pravac u knjižare ili kod prodavača na ulici i potražite njenu knjigu za koju kažu da je najhrabriji ljubavni roman posljednjih godina i dirljiva priča ispričana na moderan način. Njena knjiga odgovara na pitanje postoji li pogrešno vrijeme za pravu ljubav. „Drvo života“ je romantična i potresna priča o dvoje ljudi koji su pronašli ljubav kada su je najmanje očekivali. Napisala je savremen roman na vječitu temu i poklonila publici istinsku tugu bez patetike. Pričala mi je i zašto više nije prisutna na sceni sa svojim pjesmama kao pjevačica, međutim prisutna je sa svojim radom za druge umjetnike. Dok smo razgovarale okružene knjigama, otkrila mi je kako se uopšte odlučila da napiše knjigu i kako je izgledao taj process pisanja knjige, te da joj je to bilo nevjerovatno životno iskustvo poput vožnje rollercoaster-om.

marko feher intervju.00_00_18_14.Still005

REC Event – Moj dragi prijatelj i saradnik Marco Feher poznati modni dizajner vrijedno radi, a njegov rad prepoznat je širom svijeta. Marko Feher je kao što već vjerovatno znate, izuzetno talentovan modni dizajner koji je svojim radovima prvo osvojio domaće, zatim regionalne i svjetske simpatije. On će se predstaviti na prestižnom London Fashion Week‐u od 16 ‐ 22. septembra ove godine. Njegove kolekcije krasile su brojna izdanja svjetskih modnih časopisa. Prepoznatljiv je po svom jedinstvenom stilu, a do sada je predstavio 7 kolekcija, koje su oduševile kako modnu industriju, tako i publiku. Prošle godine učestvovao je i na Vancuver Fashion Week-u, gdje se predstavio kolekcijom “Indestructible” i očekivano oduševio publiku. Otkrio mi je da se trenutno priprema za Nivea BH Fashion Week koji se održava u Sarajevu od 02-05. aprila 2016. godine, gdje će svojom revijom otvoriti Fashion Week i predstaviti se sa novom kolekcijom.

Synced Sequence.00_05_58_27013.Still003

RECreativci – Tango nikog ne ostavlja ravnodušnim, energičan ples ljubavi, strasti i senzualnosti. Moja ekipa i ja smo zavirili na časove tanga plesnog kluba Habanera gdje sam razgovarala sa trenerom Sašom Jovanovićem. Pričao mi je o porijeklu tanga, o osjećaju koji polaznici časova tanga imaju kad plešu tango, te koliko im tango pomaže da upoznaju sebe i rade na sebi i budu srećniji. Ono što je osnovna poruka tanga je da to nije samo ples, muzika i poezija, već osjećaj koji nosimo u srcu pretvarajući ga u jedinstveni pokret na plesnom podiju. Zaljubljenici u tango kažu da je tango hod, ali ne samo po plesnom podiju, već i čitav hod kroz život. Tango je neodvojiv od osjećaja i osjećaji su neodvojivi od tanga, oni su njegov izvor i osnova. Zbog svega toga se i kaže da tango nije u našim nogama već u našim srcima. Kad povežeš svoj život s tangom, počneš plesati srcem. Možda vas ovom pričom inspirišem da zaplešete tango.

Synced Sequence.00_00_55_05.Still004

REC Fest – Danijel Dakić iz PR tima Freshwave festivala mi je otkrio najnovije informacije o trenutnoj super akciji koju ne smijete propustiti, kako biste sebi na vrijeme po super cijeni osigurali trodnevnu ulaznicu za najbolji i najveći festival elektronske muzike u BiH. Ono što vam mogu reći iz ličnog iskustva je da ne smijete propustiti ovaj sjajan festival, jer smo moja ekipa i ja plesali sve 3 večeri i prošlih godina. S nestrpljenjem očekujem ovogodišnji Freshwave.

Synced Sequence.00_02_16_17.Still007

Saša Kecman kondicioni trener – Znam da nije lako poslije zime da se pokrenete i vježbate i mislite na svoje tijelo. Potrebno je samo početi, poslije ćete zavoljeti svaki trenig. Moj prijatelj i saradnik Saša Kecman vas i u ovoj epizodi savjetuje kako da se pripremite za trening, te šta da obučete za trening kako biste radili nesmetano i osjećali se ugodno. Pokazaće vam trikove i vježbe sa vijačom, koje možete raditi i sami kod kuće.

Synced Sequence.00_01_18_27017.Still001

REC Event – DJ-ica Joma Maja često organizuje događaje i party-je za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike na kojima okuplja najbolja domaća, regionalna i svjetska imena. Pričala mi je o velikom party-ju koji je već privukao pažnju i posjetilaca iz regiona, a koji se održava se 01. aprila u Banjaluci u DKC Incel. Naime ona će ugostiti veliku zvijezdu iz Argentine, Alexis Cabrera koji će izvesti svoj dobro poznati Live Act koji sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Potražite na youtube-u njegov čuveni nastup za Boiler room u Buenos Airesu, i uvjerite se u njegovu nevjerovatnu energiju, sjajan kontakt sa publikom, kao i fantastično muzičko znanje. Ovo će biti događaj za sve prave ljubitelje dobre muzike sa istančanim muzičkim ukusom.

sladoled od banane.00_00_00_00.Still001

Good Food By Kornelia Vidović – Važno je uvoditi promjene u svoj život, možete početi sa ishranom, kako bi bili zdraviji i srećniji. U ovoj epizodi Kornelia Vidović, savjetnica za zdravu ishranu vam priprema zdravi sladoled od banana. Vrlo jednostavno i brzo sa minimalnim brojem namirnicama možete sami da napraviti ovu super zdravu poslasticu. Sigurno ćete poželjeti da imate i ovaj recept. Ja obožavam sve njene recepte, zato što jela koja priprema ne iziskuju mnogo vremena i novca, a veoma su ukusna i zdrava.

Igrajte se svake sedmice i osvojite nagrade. Više informacija potražite na Facebook stranici RECreativno sa Dijanom Tepšić. Brzo, brzo, nagrade čekaju samo na vas.

Moja ekipa i ja volimo da snimamo kako bismo vam svake sedmice predstavili kreativnost u pokretu u svim njenim oblicima. Moja ekipa i ja se radujemo svakoj novoj epizodi, nadam se i vi. Hvala vam na ljubavi i podršci. Javite mi svoje utiske na stranicama RECreativno sa Dijanom Tepšić na društvenim mrežama, kao i na e-mail: [email protected]

Vaša Dijana Tepšić

Tekst i foto: PR