Ladies Night: Indira, Ina i Lana su počasne gošće junskog druženja

by | 20 Juna, 2016

Lana Haljković, Ina Kasumović i Indira Grahić sretne su dobitnice ulaznica za Ladies Night ljetno druženje u Cinema Cityju 23. juna. Na druženju će naše sretne dame imati priliku uživati u super iznenađenjima koja smo pripremili, ugodnoj atmosferi kao i odličnom filmskom hitu “Tu sam pred tobom”.

13329543_1750944748522804_1021667825641236952_o

Naše tri sretne dame upitali smo šta misle o našim druženjima, a one su rado sa nama i vama podijelile ove divne komentare:

Indira Grahić: Ladies night je izuzetno dobro osmišljen event, to je noć koja je posvećena pripadnicama ljepšeg spola, a upravo takvih druženja nedostaje u Sarajevu. Što se tiče samog druženja, mislim da je organizacija na visokom nivou i zaista se radujem što sam dobila priliku da i ja budem dijelom te vaše priče.

Ina Kasumović: Jako mi se dopada, jako ste inovativni, uvijek imate divna iznenađenja za dame, program se razlikuje iz mjeseca u mjesec, što je za svaku pohvalu. Dopada mi se opušteno druženje i dobar odabir filmova uz puno smijeha i pozitivne energije. 

Lana Haljković: Jako je lijepo što uopšte postoji ovakav event na kojem je najljepši dio upravo to druženje, komunikacija, nasmijana lica i jedna vedra i lijepa atmosfera kojoj ne nedostaje apsolutno ništa.
Za naše dame, ali i sve prisutne gošće tu noć osim dobrog provoda i druženja očekuju i super pokloni naših prijatelja Kozmetika Afrodita, Tosama, VTA, Pago.