Ladies Night: Junsko druženje uz brend Kozmetika Afrodita + poklon ulaznice

by | 14 Juna, 2016

Bliži se junsko izdanje Ladies Night druženja za dame, a kao i do sada i ovog puta smo za sve naše gošće, osim nezaboravnog druženja, pripremili i super iznenađenja, te poklone naših sponzora i prijatelja projekta. Ovog puta podržali su nas Kozmetika Afrodita kao glavni sponzor, kao i Tosama koja je za sve dame pripremila super korisne poklone.

13329543_1750944748522804_1021667825641236952_o

Biće tu još mnogo iznenađenja, nećemo vam sve otkrivati, zato dođite 23. juna da zajedno uživamo u druženju, te filmskom  ostvarenju “Tu sam pred tobom” koji govori o Lou Clark običnoj, jednostavnoj djevojci koja je nedavno izgubila posao u lokalnom kafiću, a kojim je bila izrazito zadovoljna. Will Traymor imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela teška prometna nesreća, prikovavši ga za krevet I učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova osobna asistentica što će imat i jak utjecaj na oboje I naposljetku im donijeti avanturu života…U glavnim ulogama glume: Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman…

Kao i do sada i ovog puta smo za tri najsretnije čitateljice obezbijedili po dvije ulaznice za Ladies Night. Sve što trebate jeste tačno ogovoriti na pitanje: Koja su 4 nova mirisa gelova za tuširanje brenda Kozmetika Afrodita? Odgovore nam pišite u komentar ispod teksta na portalu, a pobjednice ćemo proglasiti 15.06.2016. Sretno!

Više o prijateljima i sponzorima projekta pročitajte na sljedećim stranama…

novica Secret Garden TISK

TAJANSTVENI SVIJET CVIJEĆA

Nova linija proizvoda za tuširanje iz Kozmetike Afrodita SECRET GARDEN ovog će vas ljeta voditi tajanstvenim vrtovima cvijeća i okružiti profinjenim mirisima: nježne magnolije, romantičnog božura, dražesnih ruža i divlje orhideje. Ljubitelji uljnih kao i kremastih formula uživat će pod tušem i prepustiti se romantičnim cvjetnim užicima koji osiguravaju nježno čišćenje, zaštitu od isušivanja te njegovanu i meku kožu. Koji ćete cvijet iz Afroditinog tajanstvenog vrta odabrati vi?

SECRET GARDEN web

Proizvodi ne sadržavaju parabene, parafin i silikone te su primjereni i za osjetljivu kožu. I najvažnije: ne narušavaju prirodnu pH ravnotežu kože. Više info možete dobiti na: www.kozmetika-afrodita.com.

12473797_893070417457904_7319459258831744091_o-490x229

Tosama tamponi s probiotikom:

Tamponi s probiotikom Natura Femina by ellen® SUPER su pouzdana zaštita u periodu menstruacije i primjereni su za dane sa blagim krvarenjem, te za one koji prvi put koriste tampone. Tamponi Natura Femina by ellen® sadrže probiotike, koji su fiziološki prisutni u zdravoj rodnici te zbog toga ujedno štite mikrofloru rodnice, održavaju njezinu pH vrijednost te smanjuju neugodnosti poput svrbeža, iritacije, pojačanog iscjetka ili neugodnog mirisa.

Namijenjeni su djevojkama i ženama koje:
• žele ublažiti simptome kao što su svrbež, osjećaj peckanja, iscjedak neugodnog mirisa,
• imaju ponavljajuće urogenitalne infekcije,
• žele uspostaviti, obnoviti ili zaštititi mikrofloru u rodnici,
• se liječe antibioticima (zbog bilo koje infekcije).

kleopatra

VTA – LJETOVANJA KOJA SE NE PROPUŠTAJU

Ventura Travel Agencija se potrudila da i ove godine ljetujete uz nevjerovatno niske cijene. Interesovanje je veliko jer svi vole ljetna uživanja, tako da Ventura Travel Agencija obezbjeđuje i plaćanje na rate putem shopping kartica Unicredit i Intesa Sanpaolo banke. Kada je ljetovanje u Albaniji u pitanju, ponuda hotelskog smještaja je raznolika. U okviru grupne ponude putnici Ventura Travel Agencije će u sedmodnevnom boravku u hotelu Vila Palma 4* moći uživati za 449 KM, ili u hotelu Adriatic 5* za 565 KM.

Zbog velikog interesovanja za grčkim obalama Egejskog mora, Ventura Travel Agencija se potrudila da svojim klijentima obezbijedi najbolju uslugu i najpovoljnije cijene. Prepustite se čarima koje Grčka ima da ponudi i odaberite da baš ove godine ljeto provedete na Halkidikiju. Već od 545 KM možete doživjeti grčko ljetovanje iz snova.

Ako je pak Grčka Vaša istražena destinacija, onda za Vas imamo odmor s preporukom: Turska – Sarimsakli. Istražite područje Izmira, i posjetite Troju, Bergamu i Ayvalik, a uz sve to odmorite svoje tijelo i duh na jednoj od najljepših plaža turske obale. Ljetovanje u turskoj začinite posjetom orijentalnim gradovima Bursi i Istanbulu. Zaokružite jednu lijepu desetodnevnu ljetnju priču za samo 699 KM.

U ponudi Ventura Travel Agencije su i aranžmani za putovanje po evropskim i svjetskim metropolama. Od evropskih destinacija izdvojili bi smo: Istanbul 380 KM, Rim 455 KM, Pariz 339 KM, Toskana 270 KM, Dubai 975 KM, Maroko 975 KM i mnoge druge.

Posjetite naše poslovnice u Sarajevu i Travniku ili web stranicu www.ekskurzije.ba, ili nas pak nazovite na br.telefona: 033-555- 111 i 030-540- 855.

page21

Pago-Premium voćni sok koji ćete obožavati

Pago je glavni proizvođač voćnih sokova koji internacionalno posluje u premium segmentu voćnih sokova. Od 1888. Pago se proizvodi samo od prirodnih sastojaka i nudi jedinstven, neodoljiv okus za savršen užitak. Pago postavlja visoke vrijednosti ne koristeći genetski modificirane sastojke , te svi proizvodi koji se koriste ne sadrže konzervanse, umjetne boje i arome ili umjetne arome.

Poznata zelena staklena boca sa žutim čepom i tipičnim zvukom prilikom otvaranja osnovni je dio ponude barova, kafića i restorana u mnogim evropskim zemljama.

TEKST I FOTO: PR