Ladies Night: Max Factor priprema super iznenađenja za sve gošće

by | 8 Juna, 2015

Kozmetička kuća Max Factor svojim novitetima obradovala je sve pripadnice ljepšeg spola. Nime, riječ je o novom Max Factor Colour Intensifying Balm ružu koji omogućuje da svakim nanošenjem boja na usnama bude intenzivnija. Drugi novitet je Max Factor Crème Puff Rumenilo za lice koje pruža ženama da transformišu svoju ljepotu i istaknu konture svog lica.

f1

Colour Intensifying Balm ruž za usne, je prvi Balm ruž koji sa svakim nanosom jača boju, od jedva primjetnog sjaja do ekstremno pigmentirane boje na usnama. Max Factor istraživanja pokazala su da su žene danas sve hrabrije prilikom odabira intenzivnih boja za usne. Boja koja se pojačava sa svakim sljedećim nanosom pruža mogućnost da se ovaj proizvod koristi osim kao balzam i kao intenzivno pigmentirani ruž. Izrazito je hidratantne formule koja čini usne mekima i svilenkastima. Colour Intensifying Balm ruž dolazi u pet neodoljivih boja – SUMPTUOUS CANDY 05, CHARMING CORAL 10, LISCIOUS RED 20, VOLUPYUOUS PINK 25, REFINED ROSE 30.

f7

Već 60. godina Max Factor Creme Puff je vodeći proizvod na tržištu za kreiranje besprijekornog finiša.
Istraživanja pokazuju da žene izgledaju mlađe i svježije sa rumenim obrazima, što čini rumenilo ‘must-have’ proizvodom za mladolik, svjež i blistav izgled lica. Max Factor pruža ultimativno rješenje sa svojim novim Creme Puff rumenilom, čija lagana pečena formula sadrži fino pomiješane multi nijansirane tonove koji se utapaju jednako, za prirodni finiš vaših obraza.

Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Direktor kaže: “Rumenilo je ‘must-have’ proizvod – to je
najbrži način za kreiranje iluzije istaknutih jagodica za kojima svi žudimo gledajući modne revije. U
backstageu na Fashion Week-u, mi koristimo rumenilo preko cijelog lica, koristeći ga čak kao bronzer
što unosi život umornim licima.”

f1a

Upravo zato na Ladies Night druženju za sve dame pripremili smo i make up kutak u kojem će sve dame imati priliku isprobati Max Factor novitete zahvaljujući make up artistici Aidi Čelebić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.