Ladies Night uz film “Paklena kuhinja” i specijalne goste iznenađenja

by | 13 Oktobra, 2015

Ljepota&Zdravlje nastavlja sa super druženjima, pa u saradnji sa svojim partnerima 22. oktobra organizuje šesto po redu druženje za dame Ladies Night u prelijepom ambijentu Cinema Cityja.

Lady_Night_A4

Pozivamo sve žene koje žele sebi pokloniti jednu divnu noć te uživati u ugodnom društvu i super iznenađenjima da nam se pridruže na projekciji filma “Paklena kuhinja” i u opuštenom druženju. Uz kupovinu kino-ulaznice sve dame očekuju pokloni iznenađenja naših partnera i prijatelja projekta.

12022382_10208265905991838_8323012144830568722_o

Specijalna gošća večeri biće Snježana Sredojević, licencirana trenerica i coach HYL radionica po učenju Louise Hay koja će sa prisutnim podijeliti neka od svojih pozitivnih iskustava u okviru mini radionice koja će biti organizovana prije filmske projekcije. Za sve koji žele naučiti i saznati nešto više na polju motivacije, samopomoći i ličnog razvoja moći će to u okviru Snježanine radionice 24. oktobra.
Druženje će dodatno uljepšati i prelijepi ručni radovi kao i pokloni slikarke Alise Bakamović-Teletović koja je za tu noć pripremila specijalno oslikane ručne maramice. Kao prijatelj projekta tu je i Nobel koji je za sve dame pripremio zanimljive poklone. Spremili smo vam još zanimljivih iznenađenja, ali nećemo sve otkrivati, zato ne propustite noć dobrog ženskog filma i druženja u Cinema Cityju.

Colorscape Alisa Bakamović Teletović, dugogodišnja umjetnica za vas stvara i slika na svili jedinstvene komade odjeće, unikate u svakom pogledu. Colorscape Alisa je bjekstvo u svijet boja, svijet mašte. Predstavlja ljepotu i snagu, osobnost i samopouzdanje. Prepoznatljiv i poseban stil za osobe koje cijene umjetnost i koje žele da budu posebne i ženstvene.

Više o filmu:

Paklena kuhinja je zabavan i emotivan film koji priča o ljubavi prema hrani, o ljubavi između dvoje ljudi i o snazi koju nosi druga šansa. Chef Adam Jones imao je sve – i sve je izgubio. Rock-zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio – drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa. No, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvjezdicu koju Michelin dodjeljuje, a njemu neprestano izmiče, morat će na svoju stranu pridobiti one najbolje, uključujući prelijepu Helene…

[youtube JZJuS9lDmPI]