Nova sezona emisije “Praktična žena” na OBN TV

by | 19 Septembra, 2016

Zvanično od danas (19. septembar) u 15 sati počinje nova sezona lifestyle magazina “Praktična žena” na OBN TV!

Nataša Pavlović

Nataša Pavlović

“Praktičnu ženu” će i u novoj sezoni voditi Nataša Pavlović.  U svakom izdanju nove sezone “Praktična žena” će donositi korisne i primjenjive savjete o ljepoti, zdravlju, kući, porodici, spremanju jela, i naravno djeci. Pored toga, voditeljica će ugostiti poznate gošće koje će sa publikom podijeliti svoja iskustva o porodici, domu i djeci.

U studiju će se i u novoj sezoni nalaziti kuhinja u kojoj će Nataša i gosti spremati jela, od specijaliteta do poslastica,  ali često i obroke koji se mogu pripremiti na jednostavan i brz način, koji štede vrijeme.

Lifestyle magazin za cijelu porodicu

Lifestyle magazin za cijelu porodicu

Natašine gošće, javne ličnosti iz BiH, ali i regiona razotkrivaju svoje male tajne, pa će tako neke neke od njih doći sa djetetom i pokazati nam svoju omiljenu igru, ili će uraditi vježbe za koje smatraju da su zaslužne za njen dobar izgled ili pripremiti omiljeno jelo svoje porodice…

Gosti će biti i ljudi koji nisu poznati javnosti: žena koja želi da promijeni svoj izgled od frizure, šminke, garderobe… zatim domaćica koja želi da predstavi svoje kulinarske sposobnosti, dijete koje pokazuje određeni talenat…

Zanimljive teme i sagovornici - samo na OBN televiziji!

Zanimljive teme i sagovornici – samo na OBN televiziji!

Nataša će u prvoj emisiji koja je na programu OBN TV danas ugostiti plastičnog hirurga, koji  će odgovarati na pitanja publike o o silikonima!

O svemu ovome, a i još brojnim praktičnim savjetima slušaćete u novoj sezoni “Praktične žene” od 15 sati.

TEKST I FOTO: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.