“Olival” & Bazaar – spoj prirode i kreativnosti u Mostaru

by | 24 Augusta, 2016

Svima već poznat brand prirodne kozmetike „Olival“ održao je promociju svojih proizvoda u novootvorenom concept hand made shop-u „Bazaar“ u Mostaru.

IMG-20160802-WA0054

Olival je još jednom pokazao kako u svom asortimanu nudi samo najbolje, kako svoje best sellere, već provjerene preparate u novom pakiranju, tako i neke novitete. Tako smo na promociji mogli pronaći: liniju za sunčanje; pekmez za ubrzano tamnjenje, suho ulje za tamnjenje sa česticama i bez, sunmilk mlijeko za sunčanje, SPF 15 i 30, te kremu za lice, SPF 30 iz iste linije.

Akcenat promocije je također bio na proizvodima za zaštitu od komaraca i ostalih insekata, kako za djecu, tako i za odrasle. A tu su bili i neizostavni Olival proizvodi: čarobno zlatno suho ulje, čarobno mlijeko za tijelo, maska za lice i piling sa uljem smilja, kreme za njegu lica, noćna, dnevna, hidratantna… proizvodi za njegu stopala i ruku te mnogi drugi.

IMG-20160802-WA0041

Pored tople preporuke da požurite po svoj omiljeni Olival proizvod,  kao „ MUST SEE“ ovog ljeta je posjeta Bazaar-Mostar :-).

Bazzar je mali suvenir shop smješten u Starom gradu, u blizini Starog mosta. Interesantnim viđenjem uređenja prostora tvorci ovog shop-a privukli su saradnju sa mnogobrojnim BH kreativcima. U ponudi su  isključivo hand made autentični  BH proizvodi. U radnji napravljenoj sa puno ljubavi možete pronaći: unikatnu garderobu, kao i nakit, šalove i druge modne detalje, organsku kozmetiku, umjetničke slike, suvenire od drveta, fimo figure, te krpene lutke, pletene i heklane asesoare i mnoge druge proizvode. Za početak posjetite ih na njihovoj facebook stranici  www.facebook.com/bazaarwithlove/  i Instagramu  „bazaarwithlove“.

Izvor: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.