Online program “Zen u Biznisu”

by | 6 Februara, 2018

ZEN In Business novi je program Dragane Jovanović, renomiranog life, health i business cocaha i trenera za lični razvoj, krojen po mjeri savremenog i uspješnog poslovnog čovjeka, a alati koje nam nudi u današnjoj užurbanoj i stresnoj poslovnoj svakodnevici nameću se kao apsolutni “survival kit” svakog uspješnog mangera i preduzetnika!

“Uspjeh znači biti uspješan svaki dan, u karijeri, ali i na privatnom planu! Uz moj novi program ZEN In Business kojeg provodim kao seminare i koučinge u malim grupama, a uz to sam kreirala i online seminar sa jednostavnim, provjerenim i dnevno primenjivim alatima za vaš poslovni i lični recharge i reset, naučićete praktične tehnike koje vas osposobljuju za prevladavanje stresa u užurbanoj svakodnevici i živjećete punim plućima od 0  do 24”,  naglašava Dragana Jovanović.

Dragana je, naime, na vrhuncu svoje pravničke karijere, napustila siguran posao u državnoj upravi i posvetila  se izučavanju  tehnika ličnog razvoja. Kao i na samim počecima svoje druge, ali i još blistavije karijere, i danas čvrsto zastupa stav da su  lični razvoj i briga o sebi osnova svakog uspjeha!

U međuvremenu smo iz pera Dragana Jovanović dobili i dva bestselera – self-help priručnike “Sreća je u nama” i hit knjigu “Uspjeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj”, a uz novi program ZEN In Business, pojavila se i istoimena knjiga-priručnik, kao dopuna seminara i online seminara.

Seminar ZEN In Business kupite na edukacijskoj platformi BBEE https://bbee.co.rs/course-details/zen-in-business Tu se program Dragane Jovanović, prve ekspertkinje iz regije i zvijezde biznisa i antistresne edukacije, nalazi, rame uz rame, uz svjetska imena biznis konsultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta.

Više o Dragani Jovanović: http://www.draganajovanovic-bodysoul.com

TEKST I FOTO: PROMOCIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.