Počele pripreme za PROACTIVE 2013

by | 11 Februara, 2013

Regionalna edukativna konferencija PROACTIVE 2013 održava se ove godine od 23. do 25. maja u hotelu “Monument” na Kozari. Za devetu PROACTIVE konferenciju, koja iz godine u godinu prevazilazi očekivanja učesnika i predavača, postoji već veliko interesovanje potencijalnih učesnika iz cijele regije koji se bave komunikacijama i koji žele osigurati svoje mjesto na Kozari.

Drago nam je da se o PROACTIVE-u već govori u regiji i da mnogi već šalju rezervacije za učešće, jer nam je to potvrda da smo zaista kvalitetni.Sve to nam je naravno i podsticaj da deveta konferencija bude još bolja od prethodnih. Iako je bitno da pratimo globalne komunikacijske trendove, ipak naše tržište ima najviše sličnosti sa zemljama iz regiona i jedni od drugih najviše možemo naučiti”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije PRIME Communications.

Na ovogodišnjem PROACTIVE-u predavaće dr Dejan Verčić – profesor na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani i jedan od suosnivača agencije Pristop, dr Bora Miljanović – generalni direktor agencije Represent Communications, Dragana Đermanović – vlasnica agencije PR Pepper i internacionalni online praktičar i predavač, te mnogi drugi.

Tokom trodnevnog skupa PR-ovaca, pored zanimljivih predavanja, ponovo će biti organizovana i “World Cafe” radionica koja se prošle godine pokazala kao veoma zanimljiv i koristan koncept za učesnike, te panel diskusije koje će dodatno dati prostor za razmjenu savjeta i iskustva.

Više informacija o konferenciji možete saznati na www.proactive.ba, na PROACTIVE Facebook stranici, te prateći službeni Twitter nalog @PROAKTIVNO.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.