Podravkino srce kuca za Sarajevo Film Festival

by | 19 Augusta, 2016

Podravkina večer za goste Sarajevo Film Festivala i Podravke na Festivalskom trgu, obilježila je pretposljednju noć ovogodišnjeg, 22. po redu, Sarajevo Film Festivala.

????????????????????????????????????

Podravkina večer bila je sjajna prilika za proslavu višegodišnjeg partnerstva sa Festivalom koje je neupitno doprinijelo razvoju kulturnog i društvenog života u Bosni i Hercegovini, te potpomoglo da SFF opstane kao jedan od najkvalitetnijih i najuglednijih filmskih i festivalskih događaja u regiji.

DSC_7411

„Zadovoljstvo nam je i čast biti dio iznimne priče o posvećenosti stvaranja dobre tradicije koja, evo već 22. godinu, opstaje i privlači veliki broj svjetski poznatih filmskih stvaralaca i ljubitelja filmske umjetnosti u naše krajeve. Dok s nestrpljenjem iščekujemo vijest ko će to, ove godine ponijeti sa sobom Srce Sarajeva – nagradu najznačajnijeg međunarodnog filmskog festivala u regiji i dok srce Podravke ostaje uz SFF, pozivam vas da uživate večeras i zahvaljujem se, u ime cijelog Podravkinog tima, što ste nam se pridružili u proslavi ovog važnog parnerstva”, rekao je prisutnima u svome obraćanju Milan Šarlija, direktor Podravke u BiH, te najavio jednako slasnu završnicu – kulinarski spektakl Podravkinih promotora kulinarstva tokom završnog festivalskog ručka u subotu, 20. avgusta.

????????????????????????????????????

 

Poslednji, subotnji dan 22. Sarajevo Film Festivala ovi vrsni znalci kuhinje, priredit će kulinarski šou u periodu od 13:00 do 15:00 sati a sve što skuhaju tokom spektakla, degustirati će posjetitelji Festivala.

????????????????????????????????????

Izvor: PR

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.