Posjetite SCC: Počinje Proljetni festival dječijeg stvaralaštva

by | 19 Maja, 2017

U Sarajevo City Centru danas je počeo “Proljetni festival dječijeg stvaralaštva” pod sloganom “Budućnost je u mojim rukama i zabava počinje kada ja kažem”. Naredna dva dana mališane očekuju likovne, kulinarske i kreativne radionice.

“U sklopu festivala biće održano jedinstveno takmičenje u spretnosti ‘Bottle Flip by Oaza’ koje predstavlja kombinaciju igara koordinacije, snalažljivosti i umjetničkog dojma. Tu je i zanimljiva kuća budućnosti by Tondach Wienerberger, te maštalica uz Nestle Nesquik nagradnu radionicu. Vjerujemo da će djeca istinski uživati i prepustiti se šarenom svijetu mašte i zabave”, poručili su organizatori Festivala.

Muzički i plesni nastupi školskih grupa biće poseban performans koji će “začiniti” ovaj događaj. Osim toga, djeca će imati priliku kroz crteže i poruke iskazati svoje mišljenje o budućnosti, a njihovi maštoviti odgovori i radovi biće pohranjeni u vremensku kapsulu koja će biti svečano otvorena 2032. godine.

Festivalom dječijeg stvaralaštva najavljuje se i formiranje posebnog koncepta Kids387, u
saradnji sa Dječijim svijetom, jedinstvenim brendom za djecu cijele BiH. Kids387 je kreiran s ciljem organizovanja događaja zabavnog i edukativnog karaktera u kojima će djeca pronaći mjesto i prostor da izraze svoju kreativnost i dodatno se edukuju kroz vannastavne aktivnosti.

Pozivamo vas da zajedno otkrijemo kako izgleda budućnost u dječijim očima.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.