Predstavljen novi model Nike patika: Air Force Duckboot AF1

by | 29 Novembra, 2016

Kompanija BUZZ predstavila je novi model Nike patika: Air Force 1 Duckboot, koji je namjenjen za hladnije vremenske uslove.

Foto: PR

Foto: PR

Osnovne karakteristike ovog modela, predstavljenog na platou ispred BBI centra u Sarajevu, su da je vodootporni gornji dio napravljen od kože sa gumenim detaljima pa pruža zaštitu od raznih spoljašnjih elemenata tokom zime.

Foto: PR

Foto: PR

Meka unutrašnjost služi kao izolacija koja čuva toplotu stopala na nižim temperaturama. Neravan đon koji stvara trakciju na klizavom terenu, a takođe posjeduje i reflektujući detalj koji se vidi po mraku.

Foto: PR

Foto: PR

Nike Air Force 1 je klasik koji je voljen od prvog dana. Mnogi modeli i promjene su izvedene od originala, jedan od tih modela je i Air Force 1 Duckboot.

Foto: PR

Foto: PR

Svi koji su protekle subote bili ispred BBI centra imali su priliku da testiraju patike, te da se dobro zabave uz muziku koju je pripremio DJ, breakdance plesače, te promoterke koje su prezentovale model.

Foto: PR

Foto: PR

A svi kupci Air Force 1 Duckboot patika, dobili su popust od 30% i prigodan poklon, kao i 20% popusta na narednu kupovinu.

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

Foto: PR

TEKST: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.