Preporuka: Udruženje “Mame” organizuje predavanje o izazovima savremenog roditeljstva

by | 26 Oktobra, 2018

Udruženje za promociju i podršku zdravom i kvalitetnijem životu “Mame” 10. novembra s početkom u 11 sati organizovaće predavanje “Izazovi savremenog roditeljstva” u konferencijskoj sali Multiplexa Cinema City u Sarajevu.

Odgoj djece zahtjevniji je nego ikada prije i roditelji često trebaju savjet kako se snaći u izazovima kojima su pred njima.

Koliko puta ste se upitali da li je prihvatljivo da vaše dijete toliko vremena dnevno provede pred nekim ekranom? Da li ste zabrinuti što se vaš adolescent ne skida sa društvenih mreža? Kakav je uticaj virtuelnog svijeta na mozak vašeg mališana? Pitamo li se kakav je uticaj virtualnog okruženja na razvoj govora? Znate li kako postaviti granice u korištenju mobitela, tableta i ostalih spravica koje okupiraju vaše dijete Kako podstaknuti u njemu razvoj socijalnih vještina i šta ponuditi kao podsticajne aktivnosti izvan virtulenog svijeta?

“Malo savjeta, a više razgovora za sve roditelje koji žele pomoći sebi, ali i svome djetetu. Potražiti pomoć nije odraz neznanja već želja da pronađemo najbolje rješenje za svoje dijete”, najavljuju organizatori.

Predavanje vodi Sanja Matković, profesorica opštee i eksperimentalne fonetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom, stručni konsultant vrtićke dobi, konsultant u oblasti inkluzivnog obrazovanja i edukator u programima namijenjenim prosvjetnim radnicima i roditeljima.

Učešće u stručnom predavanju i savjetovanju 30 KM (plaćanje će biti moguće na radionici ili unaprijed, žiralno). Svoje mjesto možete rezervisati porukom u Inbox eventa ili pozivom na broj 061/552-245.

Možete nam i pisati na mail: [email protected] Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju!

Tekst: PROMO Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.