Pro Femina 2014: Mirjana Karanović, Brankica Stanković, Aida Ćorović, Biljana Srbljanović, Helena Ivanov, Vedrana Rudan, Marina Krleža, Lorella Flego i mnoge druge značajne žene iz cijelog regiona!

by | 11 Marta, 2014

“Pro Femina”, regionalna konferencija magazina “Lepota i zdravlje” prošle godine bila je izuzetno uspješna i posjećena a u njenom radu učestvovalo je puno zanimljivih panelista iz cijelog regiona.

Mirjana-Karanovic-490x735

“Pro Femina 2014” održaće se u četvrtak 3. aprila u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Dok je prošlogodišnja tema bila “Šta žene žele”, ove godine, organizatori su postavili pitanje: “Šta radimo dok čekamo bolja vremena?”

Za “Pro Femina 2014” organizatori su pripremili veoma zanimljiv program u kojem će učestvovati veliki broj značajnih i uticajnih ličnosti iz cijelog regiona: Mirjana Karanović, Aida Ćorović, Brankica Stanković, Aferdita Paquarada, Marina Krleža, Jasna Jovanov, Vedrana Rudan, Helena Ivanov, Veran Matić, Biljana Srbljanović… Redakcija magazina “Lepota i zdravlje” očekuje još nekoliko potvrda narednih dana.

Panelisti i prezenteri govoriće o velikom broju zanimljivih tema: od zamki obrazovanja i karijere na Balkanu, preko panela “Bolest kao izazov” i “Food is the new fashion” do razgovora o modi u regionu (“Đavo je ipak odnio Pradu”) i rasprave i stereotipima i stvarnosti kada su u pitanju privlačnosti među ženama i muškarcima iz naroda nekada zajedničke države.

Učesnice “Pro Femina 2014” uživaće u kulinarskim specijalitetima, izložbi najveće srpske slikarke Nadežde Petrović i brojnim drugim sadržajima koji će se dešavati “na marginama konferencije”

Detalje o programu “Pro Femina 2014” i prijave učešća možete pročitati OVDJE.

Oni koji nisu bili na prošlogodišnjoj konferenciju, atmosferu, fotografije i snimke mogu da pogledaju OVDJE.

Atmosfera na prošlogodišnjoj “Pro Femina” konferenciji:

Autor: Life Content
Foto: Miloš Nadaždin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.