Proljeće na O kanalu

by | 16 Marta, 2020

Poslastica za ljubitelje dramske serije

“Okrutni Istanbul” stigao u BiH

Ljubitelji dramskih serija u BiH s nestrpljenjem su očekivali premijerno televizijsko emitovanje “Okrutnog Istanbula” (Zalim Istanbul/Ruthless City). Riječ je o seriji vrhunske produkcije snimljenoj prošle godine u kojoj su glavne uloge ostvarili najpoznatiji turski glumci Fikret Kuškan, Mine Tugaj, Deniz Uur, Ozan Dolunaj…

U porodičnoj drami “Okrutni Istanbul”, koju domaća publika može pratiti  u programu O Kanala i Mreže svaki dan u 20 sati, samohrana majka troje djece bori se za opstanak u okrutnom svijetu. Kada joj u požaru izgori dom, Seher s djecom dolazi u Istanbul, u vilu svog dugogodišnjeg poznanika, bogatog Agaha Karačaja.

Okrutni Istanbul – svaki dan u 20 sati na O kanalu

Agah, uz svoju porodicu, brine o nepokretnom nećaku Nedimu. U potrazi za mladom i lijepom djevojkom koja će se udati za Nedima, “prikovanog” za invalidska kolica, Agah iza leđa Seher kupuje njenu kćerku za nećakovu suprugu. Tu počinje podla igra čija pravila postavlja porodica Karačaj. Seher je nemoćna, a život njenih kćerki dodatno će zakomplikovati raskalašeni Dženk, Agahov sin.

Osim ove serije, proljeće je u program O Kanala i Mreže donijelo i poznatu telenovelu Fatmagul, u kojoj glavnu ulogu tumači jedna od najljepših i najtraženijih glumica u Turskoj Beren Saat, i to svaki dan u 19 sati. Fatmagul je mirna i povučena seoska djevojka čiji se život potpuno promijeni kada je bogati i razuzdani mladići višestruko siluju. Nakon te tragedije Fatmagul ne nailazi na podršku okoline, a dodatan udarac zadaje joj ogorčeni zaručnik Mustafa koji je, zbog izgubljene časti, ostavlja.

Fatmagul – svakog dana u 19 sati na O kanalu

Nagovorite ljudima

Nova sezona humoristično-satiričnog showa “Nagovorite ljudima”, u kojem glumci na poseban način prikazuju društvenopolitičku situaciju u BiH, u programu O Kanala je utorkom u 22.10 sati. U izmišljenoj kontakt emisiji dr. Almir Čehajić Batko, glumci Milan Pavlović, Aida Bukva i Mirza Mušija, kao predsjednici izmišljenih političkih stranaka, odgovaraju na pitanja birača o njihovim stvarnim problemima.

Almir Čehajić Batko

“Ovo je priča o bh. političarima koji odgovaraju i nagovaraju ljudima onako kako oni to ustvari i misle – drsko, bezobrazno i otvoreno. Emisija pokazuje drugo lice političara, odnosno njihovo stvarno mišljenje o problemima bh. građana i aktuelnim događajima u BiH. U ovom showu gledaoci neće čuti standardne političke govore i lažna obećanja nego istinu i samo istinu. Političari će pokazati i to da se međusobno sarađuju mnogo bolje nego što to raja misli”, objašnjava Almir Čehajić Batko.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.