Seminar “Poredak ljubavi” krajem aprila u Banjaluci

by | 6 Aprila, 2016

Ako vam se čini da ste blokirani, da stojite u mjestu, vrtite se u krug, da ne uspijevate ostvariti svoje pune potencijale… ili da i kada da ste uspješni u svemu što radite, u sebi osjećate neku prazninu ili nezadovoljstvo postoji način da razriješite svoje teme i unaprijedite život… Dođite na seminar i interaktivnu radionicu poretka ljubavi i uvjerite se i vi u djelotvornost metode!

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Seminar se održava 22, 23. i 24. aprila u zgradi Alterenativne televizije (Gundulićeva 33), Banjaluka.

Porodični raspored/poredak ljubavi je metoda koju je razvio njemački filozof, pedagog i psihoterapeut Bert Helinger 80-ih godina 20. vijeka. Danas je svjetski poznata metoda tradicionalne medicine, koju je priznalo i Ministarstvo zdravlja Srbije i Crne Gore.

Vlado Ilić

Vlado Ilić

Ovaj metod koji je u BiH “donio” Vlado Ilić porodični terapeut i jedan od najpriznatijih učenika Berta Helingera ima isceliteljsko dejstvo koje prevazilazi granice klasičnog terapeutskog rada.

Riječ je o metodi koja nam omogućava da se sagleda kako naša lična i porodična prošlost, gubici i isključenja članova porodice, nerazriješeni konflikti, umreženost u porodičnu dinamiku i neosvješteni energetski “čvorovi” koji kroz generacije otežavaju, pa i blokiraju odnose sa važnim osobama (djecom, partnerom, roditeljima, prijateljima, kolegama na  poslu), a često utiču i na zdravlje i profesionalnu uspješnost.

Danas je i naučno dokazano da nepreboljena trauma predaka mijenja DNK? Da li ste znali da se i fobije, strahovi i druge snažne emocije prenose sa koljena na koljeno?

Porodični raspored je metoda koje razrješava baš ovu vrstu “naslijeđa” i uči vas kako prevazići uticaj predaka i živjeti ovdje i sada.

Tokom seminara postaje jasno gde je došlo do energetskog zastoja što otvara put djelotvornim snagama koje ponovo mogu nesmetano da počnu da rade za nas otklanjajući blokade, trauma, strahove i slično oslobađajući energiju koja je izvor naše životne snage”. Zato mnogi polaznici kažu da im je poredak ljubavi promijenio život.

Iskustvo jednog od polaznika radionice možete pročitati OVDJE!

Ako prisustvujete otvorenom i besplatnom uvodnom predavanju sa temom “MISTERIJA MUŠKOSTI” imaćete priliku vidjeti pokazni rad što predstavlja najbolji način da se upoznate i shvatite metodu rada u polju ljubavi. Teme uvodnog predavanja nisu vezane za vaše lične teme na seminaru!

“Da li je savremeni muškarac zaista oličinje muškosti? Zašto nastaju razni problemi i seksualne disfunkcije u partnerskim odnosima? Kako nedostatak muške energije u muškarcu djeluje na partnerku, ženu? Gdje leži ključ muškosti? Koja je svrha žene u buđenju muškosti?”

Važna napomena: Prijavom uz uplatu akontacije najdalje do 10. aprila stičete pravo na nižu cijenu i znatne porodične popuste!

Više informacija o načinu prijave, metodu i načinu rada na seminaru možete pročitati OVDJE ili dobiti pozivom na broj 066/111-900

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.