“Snahe u kuhinji” – novi show na OBN TV

by | 20 Novembra, 2020

“Snahe u kuhinji”, novi show u programu OBNT počinje ovog vikenda! Gledajte ga u subotu i nedjelju od 15.40 sati!

“Snahe u kuhinji” zanimljivi je format u kojem snaha i svekrva kao par pokušavaju pobijediti drugi snaha-svekrva par. Svaki put, četiri mladenke moraju pripremiti obrok po istom receptu koji je osigurao domaćin. Moraju završiti u određenom vremenskom periodu. Dok mladenke pripremaju jelo u studiju, njihove ih svekrve gledaju na ekranu i prosuđuju kako kuhaju. Kad vrijeme istekne, svekrve probaju jela ne znajući koja jela kome pripadaju i ocjenjuju sva jela ocjenama od jedan do pet.

Tokom pet emisija na kraju svakog serijala sve mladenke moraju kuhati i biti ocijenjene. Nakon pet emisija slijedi finale. Snaha s najvišim rezultatom osvojiće pet zlatnih narukvica velike novčane vrijednosti. Ona i njena svekrva ostaće na izazovu sljedećih sedmcia. Međutim, onoga ko ima najniže ocjene zamijeniće drugi par na kraju serijala.

Glavna stvar u showu je da snahe i svekrve zajedno pobjeđuju i gube, iako samo snahe kuhaju. Svake sedmice u emisiji se pojavljuje novi tim. Sve one pokušavaju ostati u takmičenju što je duže moguće kako bi mogle zaraditi što više novca.

“Snahe u kuhinji” studijska je kuharska emisija, ali drugačija od ostalih jer sve snahe istovremeno kuhaju isti recept, ali različitim tehnikama kuhanja.

Ali što je najvažnije, to je show koji se bavi i odnosima svekrva prema snahama koji ipak može biti dobar, pa makar kada se zajedno bore za novac.

Ne propustite pogledati ovog vikenda od 15.40 sati samo u program OBN TV.

OBN PR

OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.