Sport Vision: Takmičenje za mlade fudbalere i predstavljanje adidas Nemeziz kolekcije

by | 28 Augusta, 2017

Takmičenje za  članove škola fudbala sa teritorije grada Banjaluke i predstavljanje nove adidas Nemeziz fudbalske kolekcije upriličeno je protekle subote u Sport Vision radnji u Ulici Veselina Masleše 3. 

Na takmičenju su učestvovati prestavnici dvije škole fudbala sa teritorije Banjaluke – FK Rekreativo i Ženski FK Banjaluka. Takmičari uzrasta do 16 godina imali su priliku da pokažu svoje vještine kao što su brzina, preciznost, snalažljivost ali i da se bore za sebe i svoj tim.

Prva tri mjesta su osvojila vrijedne nagrade (kopačke, loptu, sportsku torbu i štucne) a svi učesnici su dobili posebno dizajnirane Nemeziz markere i Nemeziz torbice za kopačke.

adidas Football predstavio je NEMEZIZ kopačke u novim bojama kao najnoviju inovaciju kopački. Dizajnirane da poboljšaju performanse i najokretnijih igrača, NEMEZIZ kopačke su inspirisane trakama koje treba da pruže sigurnost, stabilnost i prilagodljivost.

Ove jedinstvene karakteristike kopačke vidljive su kroz AGILITYBANDAGE, koje karakteriše revolucionarna TORSIONTAPES tehnologija koja stabilizuje stopalo i obezbjeđuje savršeno prianjanje. Dvostruka kragna drži zglob na mjestu zahvaljujući čemu su moguće eksplozivne promjene pravca.

Više informacija o kolekciji možete pronaći OVDJE

Ocean Storm NEMEZIZ kolekcija dostupna je u Sport Vision maloprodajnim radnjama na teritoriji BiH, ali i na sportvision.ba

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.