Tematski doček: Rockabilly Nova godina u Termama Tuhelj

by | 13 Novembra, 2017

Tematski doček Nove godine uz odličnu prednovogodišnju zabavu u stilu Rockabilly-a, pokazaće da nikada niste prestari za rock. Rockabilly je jedan od najstariji pravaca rock glazbe koji je nastao 50-ih godina prošlog vijeka. Osim specifičnog muzičkog ritma, ova kultura povezana je i sa određenim načinom odijevanja. Ako imate pokoju staru kožnu jaknu, lepršavu haljinicu s tačkicama, suknju visokog struka i lakirane cipele, onda ste spremni za Rockabilly doček Nove godine u Termama Tuhelj. Preporučujemo vam da sve to dodatno začinite s jakom šminkom, ukrasima za kosu i frizurom s puno puno gela.

R'n'R doček u Termama Tuhelj

Očekuje vas:

“U sjaju Blue moon-a” – party ususret Rockabilly-u uz DJ Gotza i gasto iznenađenje u Terra lounge baru 29. decembra

“Rockabilly vremeplov” uz Mississippi Queen band u Dvorcu Mihanović 30. decembra

Pohod s bakljama i degustacija vina u baroknom Dvorcu Mihanović

Gala novogodišnja večera uz Boss band u restoranu Lati ili all inclusive light doček u kupaćim kostimima na Vodenom planetu 31. decembra

Za dobru zabavu – muzika uživo!

Repriza dočeka uz Boss band 1. januara 2018.

Raznovrstan WELL program animacije za djecu (Tuhi club, aqua fun na bazenima, Indians day, mini disco, potraga za skrivenim blagom, novogodišnji party uz animaciju)

Opuštanje u najvećem Svijetu sauna uz 8 različitih vrsta sauna, 4 prostorije za odmor, wellness bar, hladan bazen, whirpool, viseće ljuljačke…

Poklon prilikom dolaska

Doručak 1. januara 2018. poslužen do 12 sati

Ostala iznenađenja

Naravno, cjelokupan paket sadrži i neograničeno uživanje u termalnoj vodi Vodenog planeta kao i korištenje fitness-a. Ne smijemo zaboraviti ni odličnu gastronomsku ponudu Hrvatskog zagorja koja će vas oduševiti na samouslužnom buffet stolu.

Foto: Promo

Za više informacija kao i slaganje idealne kombinacije dana, posjetite www.terme-tuhelj.hr ili pošaljite upit na [email protected].

Do 15. novembra! iskoristite i posebni first minute popust od 15% na navedene cijene.

Rock ‘n’ roll u Novu godinu.

TEKST I FOTO: PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.