Treća online konferencija za trudnice i dojilje u saradnji sa Privatnim porodilištem i bolnicom “Jelena” Banjaluka

by | 6 Maja, 2020

Treća online konferencija za trudnice i dojilje biće održana 14. maja u podne.

Predavači su:

  • Dr Milovan Milić, specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista steriliteta i fertiliteta koji će govoriti o temi “Porod”. On je 2017. godine u Briselu u Evropskoj akademiji za ginekološku endoskopiju stekao  zvanje “Bachelor in endoscoppy” (prvi iz BiH). Član je Američke i Evropske asocijacije za ginekološku endoskopiju. Vlasnik je i direktor Privatnog porodilišta i bolnice “Jelena” Banjaluka
  • Dr Gordana Vuković Mučibabić, specijalista pedijatrije, koja će govoriti o temi “Važnost prvog podoja nakon poroda”. Zaposlena je u Privatnom porodilištu i bolnici “Jelena” Banjaluka. Instruktor je reanimacije i naprednog održavanja života kod vitalno ugroženih pacijenata

Na konferenciji će se govoriti i o ostalim temama, a predavači su eminentni govornici koji će trudnice i dojilje edukovati o svemu što je potrebno da znaju u vremenu trudnoće i brige o novorođenčetu.

Takođe, platforma sajma www.onlinesajam.roditelj.ba još je aktivna, a partneri i sponzori sajma pripremili su vrijedne nagrade i poklon-pakete. Sve što trebate uraditi jeste posjetiti online sajam i odigrati nagradni kviz.

Prijave za konferenciju su u toku, a prijaviti se možete posredstvom Facebook stranice Roditelj.

Organizator konferencije je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Privatnim porodilištem i bolnicom “Jelena” Banjaluka.

Tekst i foto: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.