U seriji “Šampion” (OBN TV) glumi najzgodniji mušakarac svijeta

by | 1 Decembra, 2020

Ljubitelji turskih sapunica od početka decembra na OBN TV moći će pratiti hit-seriju “Šampion”. Puna intriga, ljubavnih zapleta, ljubavi oca i sina, ova serija je pravi razlog da hladne jesenje i zimske dane provedete uz OBN Televiziju.

Seriju “Šampion” odlikuje sjajna priča o ljubavi oca i sina, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Međutim, osim sjajnog scenarija, seriju odlikuje i još nešto – cijela plejada zgodnih turskih glumaca koji kradu pažnju pripadnica nježnijeg spola. Među njima je definitivno najupečatljiviji markantni Tolgahan Sayışman koji glumi Kenana.

Tolgahan je dosada možda bio nepoznat bh. publici, no sada se predstavio u pravom svjetlu – kao topao i brižan otac koji se bavi sportom. Koja je njegova priča?

Taj je turski glumac prije 14 godina proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu, a osim dobrog izgleda može se pohvaliti i zavidnom karijerom. Danas se njegove serije prikazuju u više od 30 zemalja na četiri kontinenta. Osim što je uspio na poslovnom planu, ruže mu cvjetaju i u privatnom životu. Od 2017. je u braku s 27-godišnjom glumicom i manekenkom Almedom Abaz, a ove godine im se rodio i sin Efehan.

“Sretan sam što si se rodila i što si dio mog svijeta. Ostatak mog života biće pun tvoje ljubav”, napisao je glumac na svom Instagram profilu o svojoj supruzi.

Tolgahana gledajte od danas u 21 sat, svaki dan na OBN-u u seriji “Šampion”.

OBN PR

OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.