Upoznajte Bonitu Kristić – članicu žirija Miss Earth BiH

by | 16 Juna, 2017

Bonita Kristić mlada, talentovana i ambiciozna Zagrepčanka jedna je od najljepših žena na Balkanu – a ove godine biće članica izborne komisije najprestižnijeg izbora ljepote, Miss Earth BiH.

Ona će biti članica žirija na ocjenjivačkom susretu Talent Show by Miss Earth BiH koji se 30. juna I 1. jula održava u prelijepom ambijentu hotela i wellness centra Fortuna u Banjaluci.

Inače, Bonita se bavi fitessom i primjer je, kako kažu organizatori Miss Earth BiH eventa, sklada figure i inteligencije. Stručnjaci iz svijeta mode predviđaju joj svijetlu karijeru i trenutno je jedan od najtraženijih modela sa naših prostora. Pozvana je da učestvuje na izboru za najbolji model i fotomodel Evrope koji će biti održan u Milanu.

Kliknite na fotografiju da je vidite u punoj rezoluciji!

Njenu savršenu figuru primijetili su i agenti jednog poznatog svjetskog brenda kupaćih kostima, a njeno prelijepo lice i savršena figura krasiće naslovnice mnogih poznatih svjetskih modnih magazina.

Početkom prošle godine, kada se pripremala za izbor Miss sporta Hrvatske, počela je bodybuilding pristup treningu, izolacijske vježbe po mišićnim grupama i rezultati su odlični. Takođe se bavi i pjevanjem, najviše joj leži r'n'b muzika, te naglašava da je scena mjesto gdje se osječa „potpunom“.

Tekst: Promo
Foto: Privatna arhiva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.