Uručena priznanja PRO.PR AWARDS dobitnicama iz Bosne i Hercegovine

by | 10 Aprila, 2017

Ilarija Bašić iz MITA groupe, Ratko Kovačević iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovni park Mostar dobitnici su priznanja PRO.PR Awards za ovu godinu. 

S lijeva na desno:
Ekrem Dupanović (nagrada za životno djelo); Ilarija Bašić, MITA group; Ratko Kovačević, UIO BiH

Svečana, šesta dodjela prestižnih priznanja PRO.PR Awards održana je sinoć u Termama Tuhelj, a njihova posebnost je što je u pitanju jedini  program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodjeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskom procesima.

PRO.PR Awards je osnovan 2012. godine, povodom obilježavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžement u jugoistočnoj Evropi. Ukupno su dodijeljene 24 nagrade, titulu Vision City je dobio grad Šibenik, nagradu koja se dodjeljuje menadžeru iz države domaćina konferencije, Vision Manager je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba. Prvi put je dodjeljena nagrada PRO.PR Infigo Award za životno djelo Ekremu Dupanoviću.

Uz navedene dobitnike iz BiH, ovogodišnji dobitnici su i profesorica dr Smiljana Leinert Novosel s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu, Violeta Colić iz Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri, Dražen Dretar iz grada Varaždina, Jasmina Roškar iz Pošte Slovenje, Sebastjan Šik iz Luke Koper te Aleš Udir iz Iskratel-a, profesorica dr Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotica, Arsen Rudan iz Air Serbia, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivara Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos iz Italije, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatora u Indiji, Ingrid Vogl iz Udruženje za odnose s javnošću Austrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR te Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskog Olimpijskog odbora.

“Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dijele svoja znanja i iskustva s ciljem inspirisanja struke odnosa s javnošću. PRO.PR Awards je priča o strasti i ljubavi prema poslu odnosa s javnošću koju s ponosom nastavljamo”, izjavio je predsjednik komisije PROPR Awards Danijel Koletić.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.