Uskoro u Banjaluci: Modna revija “Prepoznaj ženu u meni”

by | 23 Novembra, 2016

Jedinstvena modna revija pod nazivom “Prepoznaj ženu u meni” biće održana
29. novembra godine u Muzeju savremene umjetnosti RS sa početkom u 19 časova.

Foto: PROMO

Foto: PROMO

Za ovu priliku, žene sa invaliditetom će se naći u ulogama manekenki i fotomodela sa ciljem da pokažu da ljepota žene leži u njenoj jedinstvenosti. Njima će se na pisti pridružiti žene iz javnog života među kojima su novinarke, pjesnikinje, političarke i glumice.

Poster A3

Na ovaj način će se žene različitih dobi, visina, konfekcijskih brojeva, zanimanja, mogućnosti, ujediniti da poruče da su ljepota i jednakost u našoj različitosti!

U okviru revije će biti prikazane modne fotografije žena sa invaliditetom na temu stila 20-ih godina.

Događaju će prisustvovati veliki broj gostiju, predstavnika institucija i ustanova koji će na ovaj način podržati akciju kojom se želi usmjeriti pažnja i uticati na promjenu stavova javnosti o ženama sa invaliditetom, te ukazati na potrebe usluga u zajednici koje ovim ženama omogućavaju da iskoriste svoje potencijale.

Događaj je otvoren za sve koji žele prisustvovati, a ulaz je slobodan.

Organizatori akcije su  Udruženje žena sa invaliditetom “Nika” u saradnji sa MSU RS uz nesebičnu podršku pojedinaca, institucija i kompanija koje su odlučile donirati svoje vrijeme, energiju, volju i usluge i pokazati da se resursima zajednice i zajedničkim radom stvari u društvu mogu mijenjati na bolje.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.