Vjeko Kramer dobio konkurenciju u “Loncima i poklopcima”

by | 23 Novembra, 2018

Vaš omiljeni kulinarski show Lonci i Poklopci posljednjih je sedmica u malo drugačijem ruhu. U Vjekinu kuhinju dolaze mladi kuhari kojima je jedan ovakav show izazov i škola.

Jedan od učenika Srednje ugostiteljsko – turističke škole Arnel Podrug već se udomaćio među loncima i poklopcima i treći put pokazuje svoj talent. Domaćin mu je povjerio spravljanje složenca od povrća koji bi mogao biti zaista pravi izazov.

Dok bude nadgledao kako talentovani Arnel radi pred kamerama svoje jelo, Vjeko će pripremiti juhu od krumpira i salatu od patlidžana. Kroketi od teletine biće jelo na kojem će njih dvojica udružiti snage i pokazati kako mladost i iskustvo zapravo mogu stvoriti sjajne rezultate u kuhinji.

Kada su na kraju dva kuhara složila svoje rezultate na trpezu sve je ispalo savršeno i Arnel je zadovoljio sve standarde. Ostaje vidjeti kako je reagirao na Vjekin omiljeni začin češnjak koji se nalazi u gotovo svakom jelu i ima li on neki omiljeni sastojak po kojemu će u budućnosti biti poznata njegova jela.

Pitamo se kako je Vjeko podnio “konkurenciju” u emisiji koja je do sada bila 100% u njegovim rukama.

“Lonci i poklopci” su kao i prethodne dvije sedmice u novom terminu nedjeljom popodne u 16:30 na OBN televiziji.

Tekst i foto: OBN PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.