Victorijino carstvo u bankrotu?

by | 29 Decembra, 2019

Modna dizajnerica i bivša “Spajsica” Victoria Beckham navodno je u velikim financijskim problemima. Nekadašnja britanska muzičarka navodno je morala otpustiti privatnog vozača nakon što je njena linija odjeće doživjela gubitak od 12,3 miliona funti!

Osim vozača, vjeruje se da je Beckham bila prisiljena otpustiti  i nekoliko ključnih radnika dok se njeno modno carstvo bori kako bi se izvuklo iz dugova.

Također, za njen glavni butik koji se nalazi u Hammersmithu, samom centru Londona, Victoria je otkazala dostavu cvijeća jer se redovna zaliha lončanica koju dizajnerica naručuje smatra potpuno nepotrebnim troškom.

“Vozača više nema, Victoria se sada sama vozi ili nazove taksi. Ona je borac i sigurno neće dopustiti da joj modno carstvo propadne bez borbe”, rekao je izvor blizak Victoriji te dodao kako je podržavaju brojni modni dizajneri jer im je jako draga.

Navodno joj suprug i penzionisani fudbaler David Beckham posljednji put nije htio pomoći. Zajedno su 20 godina, proživjeli su mnoge skandale, afere, prevare, slomove, krize. Vezu su započeli tajno. S Davidom je varala tadašnjeg dečka Stuarta Biltona, a Davida je držala podalje od javnosti.

“Djeca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje volimo ono što radimo i cijenimo jedno drugo. Sretni smo što rastemo zajedno”, izjavila je Victoria te objasnila kako je to bila ljubav na prvi pogled.

Victoria i David prvi put su se poljubili na javnom parkingu u Londonu, a Spajsica tad nije bila ni svjesna s koliko će se žena morati boriti kako bi zadržala Davida.

Izvor: 24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.