Studio Zen: Oaza za ljubitelje joge, reikija, meditacije, alternativne holističke medicine…

by | 8 Septembra, 2021

Studio Zen je oaza za ljubitelje joge, reikija, meditacije, alternativne holističke medicine, promoviše događaje, radionice, seminare i mnogo ostalih aktivnosti koje pomažu u duhovnom i fizičkom rastu.

Studio je osmišljen za rad u manjim grupama radi veće posvećenosti svakom ko dođe da se upozna sa jogom i radi na sebi. Cilj je da svaka osoba dobije pažnju koju zaslužuje, jasna uputstva i instrukcije u vezi sa svim aspektima joge koje savladava i uči u studiju.

Foto: Privatna arhiva

Joga transformiše naše fizičke, emocionalne i duhovne živote. Na praktičnom nivou, joga predstavlja sredstvo za balansiranje i usklađivanje tijela, uma i emocija. Hatha joga, joga koju vježbamo u Studiju Zen, pomaže u poboljšanju mentalnog zdravlja, fizičkog zdravlja, prirode, ličnosti, psihološkog i psihičkog okvira ličnosti.

Rad u manjim grupama

Rad je u manjim grupama, 10 polaznika, upravo zbog boljeg pristupa svakom članu i praćenju svakoga pojedinačno tokom izvođenja vježbi. Bitno je da se svako ko dođe osjeća prihvaćeno, prijatno i podržano na njegovom putu učenja joge i putu vlastite promjene.

U Studiju nudimo i radionice i časove Essential joge, joga uz korištenje esencijalnih ulja.

Joga nam nudi prostor da se isključimo iz svijeta i okrenemo ka unutra. Studio je koncipiran tako da ima što manje distrakcija za učenike i da je što bliže mirnoj, prirodnoj atmosferi.

Foto: Privatna arhiva

Dekoracija, osvjetljenje i muzika rade zajedno da poboljšaju fokus na praksu. Kada tome dodamo prirodan elemenat biljaka kroz upotrebu esencijalnih ulja, pojačavamo i obogaćujemo iskustvo, uvodeći aromu i moćnu energiju iscjeljenja koju svaka odabrana biljka nosi. Esencijalna ulja su divna dopuna joga praksi, koja se uz pomoć njih produbljuje, proširuje i pojačava.

Reiki predavanja, inicijacije i tretmani

U Studiju Zen se održavaju i Reiki predavanja, Reiki inicijacije, kao i Reiki tretmani. Reiki je drevna vještina iscjeljivanja, tehnika „polaganja ruku“ i kanalisanje univerzalne životne energije u cilju opuštanja i smanjivanja stresa, iscjeljenje uma i tijela i balansiranje suptilne energije u našim tijelima. Reiki je japanski oblik alternativne medicine koje se naziva energetsko iscijeljivanje.

Foto: Privatna arhiva

Reiki je univerzalna vitalna energija koja ne poznaje ograničenja i dostupna je svima. Kada otvorite kanal za primanje živitne energije, ostaje vam cijeli život. Reiki nije religija, ideologija niti uvjetovani način života, to je energija koja uspostavlja energetsku ravnotežu tijela i na taj način potpomaže klasične oblike liječenja te djeluje preventivno kao metoda očuvanja zdravlja.

Ženski krugovi

U Studiu održavamo i Ženske krugove i radionice koje imaju za cilj buđenje istinske ženstvenosti, osvješćivanje i povezivanje, iscijeljenje i transformaciju. Cilj je podizanje kolektivne svijesti žene i njeno konačno buđenje. Sve žene ovog svijeta su značajne i bitne da bi se moglo ostvariti naše kolektivno buđenje i desila transformacija.

Foto: Privatna arhiva

Bitno je da kroz razlučite teme koje su od važnosti u našim životima, svaka žena prođe transformišući stare modele mišljenja i ponašanja u nove oslobađajuće. Cilj je žene povezati, motivisati da se podržavaju, otvaraju jedna prema drugoj, poštuju i zajednički koračaju putem svog iscjeljenja. Potrebne su ženske ruke i njihova srca za pozitivan preokret našeg vremena u kojem je snaga i odgovornost data upravo ženi.

Ovo je dio ponude koju Studio Zen nudi. Dobrodošli da se upoznamo i družimo.

Vesna Pačak instruktorica joge, essential joge, Reiki učitelj, voditeljica Ženskih krugova, šamanskih i Bereginie radionica.

Studio Zen, Ulica Zmaja od Bosne 68, Sarajevo
Telefon: 066 910 494 Facebook: Studio Zen Instagram: studio._zen

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

Privatna arhiva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.